Betusmsr Merhabalar uşak ta doğa sadi nin takipli hastasıydim maalesef gidiyormuş yine onun gibi nazik ilgili Güleryüzlu devlette bildiğiniz kadın doğum uzmanı var mıdır?
Tuanaa Betusmsr merhaba doğa hanımı bilmiyorm ama ben ismail.akif Tüfekçioğluna gidiyorum gayet kibar ilgili memnunum 38.haftadayim
Asuu-1 Betusmsr Kesinlikle İsa kaplan öztanda ama gitmeye değer çok mükemmel bir doktor Üstüne tanımam
Busetasm Betusmsr bende nilüfer hocanın takipli hasrasıyım 30 haftalık oldum çok çok memnunum çok ilgili güleryüzlü
Kayrapinar Betusmsr ismail Tüfekçioğlu cok iyi bi doktor gayet guzel ilgileniyor çoğu kişi memnun bi deneyebilirsiniz
Betusmsr Asuu-1 Evet bir kez gittim İsa bey e çok iyi bir doktor çok iglili ama özel hastane masrafları 🥲
Betusmsr Busetasm Çok teşekkür ederim bugün hastanede Nilüfer Hanım i onerdiler sıra bulabilirsem Nilüfer Hanıma gideceğim
Busetasm Betusmsr mhrs yi telefonunuza indirip ordan deneyin bence, özellikle sabah 8-9-10 saatlerinde randevu bulunabiliyor bazen denk geliyor bazen 2 hafta boyunca sıra bulunmuyor sürekli denemeniz lazım
Betusmsr Tuanaa Allah sağ salim büyütmenizi nasip etsin Sezaryen istiyorum devlet yaoarsa bende olacağım
Tuanaa Betusmsr isteğe bağlı yapıyorlar mı bilmiyorum benim ilk doğumum normal doğum olmuştu ikincisi zorunlu sezeryan
Eozlemtsn Betusmsr mert Erdemir e gidiyorum çok ilgili geldi bana yardımcı oluyorda randevu bulamasan da
Betusmsr Eozlemtsn As çok teşekkür ederim bende ona sıra bulabildim Eylül 16 için güler yüzlü iyi birisi mi sert mi acaba