betulbetulun Kızlar bugün benim düne göre biraz silik çıktı ve ufaktan akıntımda kan var ve kasıklarım ağrıyor neden acaba biliyormusunuz bunu yaşayan var mı aranızda
Aloudn betulbetulun Yumurtlama günlerinde böyle belirtiler olabiliyor diye okumuştum net bir bilgiye sahip değilim ama benimde cok kasık ağrım oluyor yumurtlama gunlerımde
zlemceylan betulbetulun benimde koyulaşıyor derken bugün bir tık daha silik çıktı sanki ama akıntım başladı bugün az
bebegimolacak Regl ne zaman kızlar benim 20si gösteriyor 2 hafta var sizlerle aynı zaman muhtemelen inşallah güzel haberler veriririz
Aloudn bebegimolacak Benim 21 ama gecıkme yaşayabilirim geçen ay sadece 1 gün gecıktım belli olmayabılıyor 24 gibide olabilir tarihlerimiz hep aynı Rabbim hayırlısını versin hepimize İnşallah güzel sonuçlar alırız
bebegimolacak Aloudn amin inşallah ben kürtaj oldum ondan sonra hep gecikme yaşıyorum, öncesinde günü gününe olurum. Bakalım bu ay nasıl olcak inşallah olmayız da güzel haberlerle döneriz🤲🏻
Aloudn bebegimolacak Bende kürtaj oldum 1 ay sonra düzenli oldum diğer ayda 6 gun gecıktım test yaptıgım gün adet oldum temmuz ayındada tam günü gününe oldum değişiyor herhalde düzen, İnşallah dediğiniz gibi olur🥲
Aloudn bebegimolacak Bende sizin gibi nisan ayında kürtaj oldum 6+4 dü aynı ayda hamile kalmışız demek ki
Kur zlemceylan Canım bende şimdi ovülasyon testi sipariş ettim ilk kez kullanıcam son çarem. Ama bazı dikkat edilmesi gereken şeyler var sanırım. Mesela testi yapmadan bir iki saat önce sıvı alımını kesicem sabah ilk idrarla yapmicam bunları biliyorum ama benim sana sorum mesela 10 günlük yumurtlama sürecinde sadece yumurtlama çatlama olarak birkaç günü mü değerlendirmek gerekir kafam karışık iki günde bir değerlendirdim olmadı
zlemceylan Kur yok yumurtlama dönemi dışında haftada 2 defa ilişkiyi sperm kalitesi açısından öneriyorlar canım
zlemceylan Kur yumurtlama gününü ve çatlama gününü değerlendirirseniz eğer yumurtlama 2 gün sürerse 2 günğ de değerlendirebilirsiniz ya da bir günü de değerlendirebilirsiniz 🌸
Gulsenn-0 Kur yumurtlama görmeden önceki günler 3 gün arayla,yumurtlamayı görünce 3 gün üst üste catlamadan sonrası size kalmış diye anlatmıştı “bir gebenin günlüğü” sayfası orayı inceleyin isterseniz
bebegimolacak Aloudn aaaa evet benimde 7 haftaya gircekken oldu o kadar zordu ki benim düşmedi kese büyümeye devam etti çok kötü günler geçirdim en son doktor dedi ki düşecek gibi değil alalım