zlemceylan bebegimolacak tamam bir sorun olmaz diye düşünüyorum vücutta canlı olarak kalıyor sperm zaten 🥰
zlemceylan bebegimolacak yine takip etmeye devam et dediğim gibi rengi biraz tuhaf olmuş belki yumurtlama görürsün 🥰♥️
zlemceylan bebegimolacak pik olduğun günü bir de çatlama olduğu zamanı kaç gün pik görüyorsan o zamanı değerlendirebilirsin
zlemceylan Aloudn öyle oluyor ama stresten uzak dur onun çok etkisi var bir de çocuk diye düşünerekten sakın ilişkiyi deneme bu sefer olmuyor diyorlar 😄
dogakartal Verda9224 bozuk değil canım daha yumurta olmamış geç olacak belli sizde her gün yapın bi anda koyulaşabilr kaçırmayın
Verda9224 zlemceylan Düzensiz olduğu için bilemiyorum 20 temmuzda regl oldum ağustos sonları gibi olması gerekiyor da bakalım duphaston kullanmaya başladım yine belki erken olurum bu sefer kestiremiyrm yani
Pinar6161 Aloudn kürtajdan sonra ne zaman adet oldunuz ne zaman ilişki yaşandı acaba. Benimde bugün 8 haftalık bebeğim düştü kürtaj olmak istemedim kendi düştü. Korunmak istemiyorum bu sebepten soruyorum
Aloudn Pinar6161 Merbahalar kürtajdan 15 gün sonraya kadar ilişki yasaktı benim kanamam baya bi uzun sürdü bebeğim 6 haftalık 4 günlüktü kanamam bitince 20. Günlerde ilişki oldu adetimde tam olarak 1 ay sonra oldu 15 nisan kürtaj 16 mayıs adet gördüm
Pinar6161 Aloudn teşekkür ederim. Hayırlısı olsun hepimiz için Allah sağlıkla hayırlısıyla kolay yoldan nasip etsin hepimize 🤲🏻