Sunshine123 Kızlar bundan 9 ay önce amh ölçtürdüğümde 2,45 çıkmıştı. Dün kan verdim ve 4,81 çıkmış. Amh artan bir şey değil diye biliyorum ölçüm merkezlerinde mi sıkıntı var acaba anlamadım bilgisi olan var mı?
aycatutall6121 Sunshine123 bende 6.85 çıkmıştı pco vardı Şuan Hamileyim bir sıkıntı yok Yumurtanın fazla olduğu anlamında fazla ama gelişemiyor
Sunshine123 Smyrmz daha önce gittiğim hiçbir doktor pco var demedi bu değeri görünce ben de şüphelendim
Smyrmz Sunshine123 pco bende de var ama sadece görüntüsü varmış yani ultrasonda baktığı zaman göründü bir de saç dökülmesi sivilce yapıyordu ama amh yansımamıştı (3.00dı değerim) arkadaşım hiçbir sorun yaşamıyordu pcosu varmış amhsi 7 çıkmıştı doktor tedavisi ile ilk ay hamile kaldı
Sunshine123 Smyrmz bende ultrasonda da normal bir şey demedi doktor gayet güzel görünüyor dedi ama değeri görünce şaşırdım. 1,5 2 yıl arası çocuk istiyoruz olmuyor mecbur tüp bebeğe başlayacağım
Smyrmz Sunshine123 aşılama ilaçlı tedaviler var onları bi dene imkan var ise Ahmet yıldızbakan ı öneririm mersinde
Sunshine123 aycatutall6121 ya aslında benim yumurta gelişiminde de sıkıntı yok yumurta takibi de yaptırmıştım bu değer niye böyle çıktı bilmiyorum benim adetlerim düzenli 50 kiloyum kilolu da değilim. Bir hafta sonra kontrolüm var öğrenirim artık doktordan
Sunshine123 Smyrmz klomen denedim 2 ay olmadı. İstanbuldayım ben tüp bebeğe başlayacağım çünkü doktorların dediğine göre aşılamaya uygun değilim tüplerde şişme varmış