Nerm7n 22+3 haftalık olduk. Arada burnumdan hafif kan geliyor burnumu silince bazen de bütün kan toplanmışçasına geliyor. Normal mi? Yaşıyor musunuz?
AlyaSu Nerm7n aynı durum bende de var canım ama ben hamile kalmadan öncede böyleydi kılcal damar sorunu 😔
Zehramom Nerm7n bende daha öncedende burun kuruluğu vardı bu gebelik rinitinden sonra burnum kanıyor dudaklarım çatlıyor ağzımdan nefes aldığım için 🤣
SevdaNurum Ben de de ara ara aynı şekilde oluyor. Araştrdgm kadarıyla hormonlarla alakalı bi durummuş. Kan basıncı fazla oldgndan ve burun kılcal damarları cok ince oldgndan basınçdan dolayı bazen yırtılmalar yapabiliyomuş👍 dr ma da sorucam 👍
NazliBlt Bana da oluyor arada genel de sabah uyandığım da kanamış olduğunu fark ediyorum sebebini bilmiyorum ama önemsemedim hiç hatta bugün de oldu yüzümü yıkarken fark ettim 🤷🏻♀️
AysegulAloluAcikgoz Nerm7n cok normal ben 34. Haftanin icindeyim hala arada oluyor oyle sakir sakir degil burnumu silince fark ediyorum. Ilk zamanlar daha sık oluyordu.
Minikdunyam Nerm7n normal canım kılcal damarlardan sızıyor geçen bende istifra ederken çok zorladım sanırımnbende de oldu