Ebrgzl Arkadaşlar folik asit ne kadar süre kullanılıyor , bilgisi olan var mı ? Ben hamileliğimde direk başlamıştım , 12. Haftadayım bu hafta doktor ilaçlarını değiştireceğim dedi salı gidip öğreneceğim , ama folik asit konusu kafamı karıştırıyor kimisi hamilelik buyunca kullanıyor kimisi belli bi zaman sonra kesiyor
NazliBlt Ebrgzl ilk 3 aydan sonra kullanılsa da faydası olmuyor diye biliyordum sağlık ocağındaki ebe öyle dedi bana hamilelikten önce ve hamileliğin ilk 3 ayında faydası çok oluyormuş
RabiaRabia Ebrgzl benim 4 . Aydı sanırım kestiğinde hamile kalmadan önce de 1.5 ay kullandım. Ancak 4. Aydan sonra vitamin hapına geçiş yaptı doktor içinde folik asit var yine
Nrmnulkr Ben 17. Haftadayım doktorum 3 aylık vermişti daha bitmedi folik asitim geçen gittiğimde sordum bittiğinde vitamine geç demişti
Ebrgzl Teşekkürler kızlar , bende bu hafta gittiğimde doktorumun önerisini paylaşacağım sizle merak ediyorum
Serpilataman Ebrgzl doktora göre değişiyor sanırım benim doktorum 12. Haftaya kadar kullan bırak demişti
DamlaK 13haftadayım benim doktorum da henüz kesmedi ben 3.aya kadar kullanılıyor diye biliyorum ama Çarşamba kontrolüm var sorucam