Merhaba kızlar. İki oğlum var. Bi kızım olmasını çok istiyordum ama bir süre daha cocuk düşünmüyordum. Zaten olmuyordu da. Son zamanlarda düzensizlik çok olunca başta şüphelenmedim ama sonra acaba mi dedim eczaneden test alıp yaptım ve öğrendim. Öğrendikten birkaç gün sonra bir arkadaşım beni arayarak kardeşinin beni rüyasında gördüğünü bi kiz bebek yeleği isledigimi soyledi. Bende durumu anlattım. Daha sonra bir arkadaşımdan ve kuzenimden benim için istihareye yatmalarini istedim. Kuzenim kendi oğlu olsun istediği için ilk gün kendisinin oglan doğurduğunu görmüş. Üçüncü kez yatınca benim kızım olduğunu görmüş. Daha sonra bu rüyayı arkadaşıma anlattım oda yattı istihareye. Rüyasında benim arkamda 5 6 yaşlarında kumral bir kız görmüş. Arkadan bi sesin bak dilan da kiz demisti dediğini duymuş. Bende bi iki kez rüyamda bebek gördüm ama hiç yüzünü cinsiyetini görmemiştim. Dün gece rüyamda ultrasona bakıyoruz kiz diyorlar. Bilmiyorum belki istiyorum diye ama çok üst üste gelince de acaba mi demiyor değilim 🥰🥰 tabi ki Rabbım önce hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin ama çok istiyorum