Zehrazaras11 Kızlar 38 haftalık oldum artık …. Şimdi daha önce normal doğum yapmış anneler doğuma yakın ne değişiklikler yaşadınız da doğurdunuz ? Karin assagi inmesi , ishal , çatı kemiği ağrısı gibi vs
Alparslanmom__ Zehrazaras11 bizde 38+6 olduk ne sancı var ne açılma var bekliyoruz işte Squat pilates hurma ilişki her yolu deniyorum
Mikrofon0 Zehrazaras11 bende 37+6 yım geceden beri ağrım var sırt ve karın ağrısı sanki çocuğun kafasını yumurtalıklarım da hissediyorum 2 cm açıklık vardı bir hafta oldu akşam acile gitmeyi düşünüyorum önlem amaçlı şimdi de âdet sancısı çekiyorum 🥴 doğurmak istiyorum artık 🤣
Begaslan Aynen bende 38 oldum normal doğumu bekliyorum hiçbir belirtim yok şiştim patlıycam çocuk çok toplanıyor karnımda .
ilkografya Ben de tüm tuşlara basıyorum bugün tam 40 olduk şimdi yine kontrole geldim. Sancılarım falan oluyor ama kesin diyebileceğim bir şey olmadı. Akıntı arttı. Bilmiyorum ne olacak 🤭
Begaslan Zehrazaras11 yok ya geçen haftadan beri de muayene ediyorlar alttan çünkü sancı çıkıyor ama açıklık yok. Pazartesi gidicem bakalım inşallah açılır da doğururum artık .
Zehrazaras11 Mikrofon0 ne zaman gittiniz kontrole ne zamandan beri açıklık var acaba ? Ben daha hiç alttan muayene olmadım
Mikrofon0 Zehrazaras11 geçen hafta cumartesi yoğun âdet sancısı ve bel ağrım vardı nst iyi çıktı ama açıklık var dedi 4-5 kez bu zamana kadar alttan muayene oldum acil den giriş yaptığım zaman larda sonrasında kanama lekelenme vs hiç bir şey olmadı
Alparslanmom__ Zehrazaras11 aynen hiç sormayin ya bu salı yine kontrolümüz var tekrar muayne olacam suyumda azaldı istersen sezeryan yapalm dedi ben biraz daha beklemek istiyorum dedm bu salı karar verecegz işte duruma göre sezeryandan korkuyorum dualarınıza ihtyacm var 😢🙈
Zehrazaras11 Alparslanmom__ insallah başlar sancılar sezeryan gerek kalmaz bi sorun yoksa bekleyin 41 e kdr doktor kontrolünde illaki gelir doğal bi süreç sonuçta kadin vücudu doğurmak için yaratılmış illaki vakti tam Gelince doğar insallah
Zehrazaras11 Mikrofon0 dikkat edin açıklık varsa enfeksiyon falan kapmayım hayırlı doğumun olsunn insallah