elasevgi Hanımlar doktordan yeni geldim 13 haftalık hamileyim plesantan biraz aşağıda dedi korktum doğrusu pilatese gidiyorum acaba onunla alakalı olabilir mi
Ayse_2807 elasevgi bence onunla alakası yok 17+5 ikinci oğluma hamileyim ilk oğlumda normal doğum yaptım iki gün önce doktor kontrolümde benimde plesenta doğum kanalini kapattığını söyledi doktorum ilerleyen haftalarda yukarı çıkar dedi çıkmazsa mecbur sezeryan dedi ilk doğumum normal olmuştu sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalimda tabi normal yapmak isterim yinede
Nhrr elasevgi onunla ilgisi yoktur ama aşağıda dedi ise artık onu yapmayin bence yine sorun isterseniz doktorunuza. Benim de öyleydi çıkmadı yukarı sezeryanla doğum yaptım. Ama hiç sorun yaşamadım hamilelik döneminde. Ağır iş ağır kaldırma ve ilişki yasak bu dönemde. Çoğu kişinin çıkıyo yukarı inşallah sizinde öyle olur.
denizleo09 20.haftada detaylı ultrasonda banada plasenta asagida denildi. Normal hayatına devam et sadece ilişki yasak dedi doktor. 25.haftaya girdim dun kontrole gittim normal yerine yerleşmişti,yukarı çıkmış
Malajin17 elasevgi canım 29 haftalık gebeyim. Perinatoloji aşağıda demişti yasak koymamisti.kendi doktorum olması gerektiği yerde demişti. Taa dün gece kanamam oluncaya kadar hayatımda hiç bu kadar ağlamadım korkmadım herhalde..yatış verildi ve ilişki yasağı verildi