Minnakpopus Sarina98 78 ile hamile kaldım 35 kilo aldım 🫣🫣 şuan en ideal kilom 71im 😂 ama tabi o 35 kilo doğum kilosunu verene kadar canım çıktı 🤭
sevvalak Sarina98 Hamilelik fitneslara oluyor ya her gün onlardan yap düzenli olarak eğer haftan büyükse çok güzel etkisi oluyor ☺️
Sarina98 Daisyy000 ben oğlum 6aylıkken deli gibi 3 aylik spora başladım, 9cu ayda 59dum. Ama 1aylik bıraktım, 63e yükseldim.🤦
Daisyy000 Sarina98 Ben hepsini verdikten sonra bidaha spor yapmadım, ama öyle aşırı tatlı vs yememeye çalışıyorum stabil 50-51 arasıyım
Sarina98 Neslihankrhmt yediğimde birşey değil, bazı günler sadece 1kez yiyorum ama nerden geldi bu kilolar) çok garipp
Hatceninblog Sarina98 106 kiloyla hamile kaldım 27+4 oldum kilo almadım hâla aynı kilodayım gayet de normal yiyorum yani, neden almadım bende şaşkınım, inşallah bu saatten sonra da almam 🤷🏻♀️
elif475475 Sarina98 ben oğlumda 50 ile kalıp 68 le doğum yapmıştım. Şimdi 52 ile hamile kaldım 50,5 kiloya kadar düştüm. Ama bunda 65 ten yukarı çıkmayacağım. Baya kararlıyım. Şu anda 12 haftalık oldu 1,5 kilo aldım en son.
ykaya18 Sarina98 ben 52 ile hamile kaldım şuan 59 kiloyum hemde daha 14 haftalık 🤦🏼♀️ Doktorum yatış verdi sürekli yatıyorum muhtemelen o yüzden çok hızlı kilo alıyorum
Zeyyno_ Sarina98 65le hamile kaldım şu an 71kiloyum 37haftaligim doğumdan sonra güzel bı kilo vermem lazım evlendigim kiloya dönmek istiyorum 😄 60kgdim
Sarina98 Zeyyno_ evlendiğim kilo 57. Ve çok değil 3 yıl önce. ) Bende acil zayıflamalıyım, çay tüketmeyi düşünüyorum.
Zeyyno_ Sarina98 Benmki kendiliğinden gidiyor aslında ilk gebeliğimde de 60la hamile kaldım 72yle doğuma girdim bı ayda 7kg gitmişti digerinide hiç dikkat etmediğim halde vermiştim bide 6ay adet görmedim doğumdan sonra benm bunyemde adet görmeyince kilo yapıyor şimdi biraz dikkat etsem egzersiz felan yapsam evde Kendi kendime çabuk toparlarim İnşallah hayırlısıyla bı bebeğimi kucağıma alayim başlarım İnşallah 😊
elif475475 Sarina98 her gün tartılıyorum ama bulantım yeni geçtiği için beslenme dengemi kuramadım. Gün içinde de çok hareketsiz kalıyorum eskiden işe gidiyordum enerjimi atıyordum. Şimdi bir düzen oturtup haftalık 500 gramdan fazla almamak hedefim.