FatmaEser Ucubirarada evet ilk gebeliğim .Sizin nasıl gidiyor var mı belirti .Kalp atışını duydunuz mu
Ucubirarada FatmaEser evet 2 gün önce gittiğim de duydum canım .. doktor şuan daha zayıf haftaya da gel daha netleşir dedi yeni oluşmaya başladığı için 😉 belirtilere gelecek olursak bu benim ikinci gebeliğim 4 yaşında bı oğlum var ve onun peşinden koşturmaktan pek kendime adapte de olamıyorum sanırım ama ara ara ağrı oluyor acayip şekilde acikiyorum ama gerçek açlık da değil bildiğin içim eziliyor gibi halsizlik ve uyku hali var ama uyumak ne mümkün çocuk olunca 🤷🏻♀️🤦🏻
Queen3524 Haftaya bugün girdim çok tuafım. Bazen kasık ağrısı oluyor birden komple kesiliyor sanki hiç hamile değilim gibi oluyor. Dün biraz yağlı yedim sanırım ondan ilk kez kustum 🙈.
Glcnaylz Yasmncm bu hafta kontrol var inşallah geçmiştir ilacı keser doktor eğer devam derse dediğin gibi fitil olarak istesem daha iyi gerçekten sarhoş gibi yapıyor insanı 🥴
Zlfiyee Banada Mart doğumları erkekmiş gibi gelior , 7. haftamdayım bende üç haftadır midem kapanmış gibi yemek yiyemiorum inanılmaz iştansızlık ve bulantı var
mamacita5 GozdeKB Bugün tam 7+5 iz ♥. Bende çok şükür kusma yok henüz umarım olmaz. sabah ve uyumadan once bulantılarım cok oluyor. ve hiiiiiç iştahım yok desem yeridir. Yoğurt,ekmek ve bir kaç meyve ile yaşıyorum :(
Busra2110 Kızlar 7+1 deyim 5+6 da gidip keseyi gördüm bi problem yok dedi az önce tuvalette açık renkte lekelenme gibi bişey gördüm salı kontrolüm var ne yapmalıyım
Glcnaylz Busra2110 bende de öyle olmuştu aradan 1 hafta sonra kontrole gittim içerde kanama var demişti bazen de tutunma sürecinde de oluyor korkma ama evet doktora git bende progestan kullanıyorum bu gün bir hoca var ona kilit yaptiricam yapan herkes ise yaradı diyor bakalim
Glcnaylz Kilit de şöyle hoca anahtar ile birlikte kilidi kitliyor doğuma kadar acmiyorsun açarsan düşük olur düşüğü engellemek amaçlı ama doğum zamanı da kilidi açman gerek yoksa doğum gerçekleşmez biraz dikkatli olmak gerekir