myangelson GozdeKB Tekirdağ Şarköy yeni geldik tayinle 😅 benim sat kanama olarak 18 Nisan lekelenme olarak 25-27 Mayıs kahverengi lekelenme ama ikisi de olmuyor. Doktor bugün soru zoruna hesapladı 14 Haziran kabul et adet tarihini dedi
Starkmama21 GozdeKB bizde bu gün normalde 6+3 ama Salı günü kontörle gittiğimde 5+3 görülüyordu yani ultrasona göre bu gün 5+6 yız ayın 19 randevum var keseyi gördük yolk ve sac’da görüldü 19’da kalp atışını duyarız inşallah baş ağrım çok fazla benim .
Canparee melisaortaavci hangi hastane bende şuan Gebze Medicalpark hastanesine gidiyorum muayene ücreti 1520 geçen kan verdim o da 600 sezeryan normale göre bi tık düşük 30 bin sezeryan sanki ne yapıyolar ya 🥲
melisaortaavci Canparee özel klinikti alanya’da. Muayene ücreti 1800 TL. teferruatlarını saymıyorum hepsi dolar üzerinden
GozdeKB myangelson 27 Mayıs hamile kalmışsın diye sayılmaz mı çünkü nisanda en son adet olmuşsun mayısta lekelenme olmuş yani yerleşme kanamasıdır
myangelson GozdeKB yok o zaman girilirse çok daha büyük haftalar çıkıyor bir de ben haziranın 10 unda kan verdim o zaman yerleşme olsaydı çıkardı canım
GozdeKB Starkmama21 o zamana 7 haftalık oluyorsun duyarsın canım bende tam 7 haftalık olunca duydum 6. Haftada bebek yoktu çok korkmuştum ilk kızımda 6. Haftada gördüm kalbini bile duymuştum ondan
Glcnaylz 8+5 sağlıkla gelsin inşallah bazen midem bulanıyor bazen çok iyiyim doktor içerde kanama var dedi porgestan başladı bakalım düşük riski var hep dinleniyorum 2 hafta sonra gel bakalım dedi ama bence çok ağır bir ilaç sarhoş gibi yapıyor 🙄
GozdeKB Glcnaylz benimde geçen sene başıma geldi rabbim kucağınıza almayı nasip etsin çok kötü bi durum 😔
Yasmncm Glcnaylz fitil şeklinde kullansan canım uygunsa tabi. Ben ilk gebeligimde progestani yutuyodum sarhoş gibi baş dönmem oluyodu şimdi yine kullanıyorum ama fitil olarak yan etkisi olmadı sukur
GozdeKB melisaortaavci canım özel kliniğe gerek yok riskli bir durum söz konusu değilse bence soygunculuk resmen diğer özel hastaneler 20-30 bin aynı işi yapıyorlar sonucta
melisaortaavci GozdeKB tavsiye üzerine gitmiştim de bir daha gitmem muhtemelen o yüzden doktor araştırmasındayım
GozdeKB myangelson o zaman bak ben sat 9 Haziran suan 7+5 sende 6-7 hafta falansındır doktor en son doğru hesaplamış yani beta hcg görede haftan cıkıyor
GozdeKB melisaortaavci doktor seçimi önemli bende değiştirmek istiyorum ilk kızımdan beri herseyimi bildiği için değiştiremiyorum 🥲