Aylaa123 -Merveet farklı bir test varsa tekrar deneyin bence testte bir sıkıntı var galiba ben ekstra 2 çizgi daha gördüm
isimsiz19 -Merveet sizi üzmek istemem aynı şeyi gördüm bende ama hamile değilmişim peki yaptığınız an mı çıktı çizgi yoksa bekledikten sonra mı
1Anneadayiiii -Merveet sanki fazla çizgi var gibi canım test bozuk olabilir mi başka yap istersen herkes gönlünce olsun inşallah bende bugün 2.aşılamamı oldum Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah 🌸🤲🏻
-Merveet isimsiz19 estağfurllah alıştım 2.5 senedir negatif görmeye tüp bebek öncesi aşılama denemek istedim açıkçası yaptıktan sonra 5 dakika içinde çıktı
-Merveet 1Anneadayiiii sizin içinde güzel haberler alırsınız inşallah öncelikle Açıkçası 11. Gün den itibaren yaptım hepsi silik anlam veremedim testler bozuk sanırım
rozamomy Canım benim bundan daha silikti ve herkes yok diyordu, fotoda belli bile olmuyordu. Bence var seninki hele bi de 5 dkda çıkmış diyorsun. Sen sabah bi test daha yap ilk idrarla daha net çıkacaktır inşAllah ☺️
-Merveet rozamomy inşallah doktor kan testi için çağırdı bakalım nasip olmazsa tüp bebeğe devam edeceğim
yesim-1 Momellaa benim de böyle çıktı test dün kan vermedim benimde bat 5 sonucunu yazar mısın buraya 😇
Ebruebos Bu prodoctor marka galiba canım. Son çıkan testlerini hiç beğenmiyorum hem kırmızı gibi oluyor dağılıyor hem de böyle çizgi çıkarıyor. Bende de olmuştu geçen ay kan verdim negatif. İnşallah sende vardır.
-Merveet Ebruebos aa öyle mi sanırım testler bozuk en iyisi kan testi Sizde en yakın zamanda güzel haberler alırsınız inşallah 🌸🤲🏻
mavisevenanne Sanki idrar fazla damlatıldığı için test bozuk gibi. Gününüze daha varsa biraz bekleyip yapın. Hayalette olsa 2 çizgi aynı anda ya da teste göre 10 dk içerisinde çıkması ihtimali artıran şeyler. Ve şüpheli bir çizgi gördüğünüzde fotoğrafı net çekip sonra karartma yapın çizgi o zaman ben burdayım der. Sizi çok iyi anlıyorum kaç kere hayalet çizgiler için kan verdim bende Rabbim en kısa zamanda sağlıklı huzurlu evlatlar nasip etsin inşallah kalbinizi bozmadan duada ısrara devam edin
-Merveet mavisevenanne 10 sn beklettim ama sanırım testleri toplu almıştım bozuk sanırım Doktor kan testi için çağırdı orda netleşir inşallah
mavisevenanne -Merveet ben 4. Haftamda hamileyim biliyorum değerlerim 200 lerdeyken hastahane karşısında eczaneden test aldım yaptım çizgi bile oluşmadı hafif ağrı hissedince sonuçta öğleden sonra çıkacaktı beta artışı için kan verdim sonuçta. Bi yapayım dedim olduğu halde çizgi çıkmadı hiç. Halbuki diğer testlerde anında çıkmıştı. Dr prodoctor mu öyle bir testi hatta eczaneye gidip dedim testiniz bozuk ben hamileyim bu da sonucum ama testte çizgi bile çıkmadı bi de erken gebelik testiydi. Para iadesi istedim bozuk test için tabi ki yapmadılar. Bazı markalar gerçekten sorunlu başka markaları da deneyin bence