Gulll00 8 aylik hamileyim kansizdim dahiliye ye geldim. Damardan demir takviyesi yapilacakmis bekliyorum.
Cerenszn Gulll00 ben yaptırdım 2 şişe ilaç ile 2 saat kadar sürdü uyumuşum zaten gerçekten iyi geldi ilaçla düzelmediği için :)
Mervesoku Merhaba geçmiş olsun bende çarşamba günü kanım düşük olduğu için damardan kan takviyesi aldım..
Gulll00 Mervesoku tesekkur ederim. Cokgecmis olsun size de. Demir serum muydu yoksa bildigimiz kan miydi
Gulll00 hepoyleolurzaten__ gecmis olsun. .bana da 2 kutu yazdilar simdi takildi. Degerlerin yukseldi mi. Adi neydi ilacinin cnm
hepoyleolurzaten__ Gulll00 teskkur ederim geçmiş olsun sizede etki etmesi 1 ayı buluyormus baktirmadim daha degerime ama gerekli görülürse bir kutu daha olucam ferinject 10 ml
Glchan_34 @Gulll00 aaa yine siz bende aldım iki adet serum ferinject aldım bir hafta arayla iyi geldi ama toparlandım biraz da olsa
Glchan_34 @Sinemis567448 alerji riski oluyor evet ama zaten hastanede olacaksınız olası bir durumda hemen müdahale edilir
Buketgulseker Bana da takmayı düşünüyor doktorum. Şuan 31+4 teyim. Hatta her hafta takmamız gerekebilir dedi. Kan değerim 10.5
Gulll00 Buketgulseker gec kalmadan takin valla canim. Cok zor oluyor degerler dustukce. Benim deger 8 . 16 gun sinra tekrar tahlil vericem duruma gore bakilacak
Glchan_34 @Gulll00 temmuz başında almıştım 7.9 dan 9.3 e yükseldi salı günü kan vericem bakalim doktor kontrole gel demişti ne kadar yükseldi bilmiyorum
Gulll00 hepoyleolurzaten__ tesekkur ederim. Aaa oyle mi 1 ay da etki ediyorsa benim icin kotu bir durum cunku dogumuma 1 bile bile yok
Mervesoku @Gulll00 8.6 değerim diye taktı 13 ağustosta gidip değerlerime baktıracağım düzelmemiş ise tekrar 2 tane takacaklar
ozlemprlk16 Gulll00 ben yıllardır bu şekilde tedavi görüyorum senede 1 ya da 2 kez damar yoluyla alıyorum minör talasemi var bende ve hamileyken de almıştım endişe etmeyin doktorunuz öneriye yaptırın
Gulll00 ozlemprlk16 gecmis olsun. İlk kez basima boyle bisey geldigicin bi de hamile olunca telas yaptim