cansu_dgn Kızlar adetim bittikten sonra soğan kürüne başlıcam inşallah bu ay hamile kalırım lütfen bana dua edin 🙏🏻🌸 Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
zeynosileannis cansu_dgn Allah isteyen herkese nasip etsin hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın inşallah hamilelik haberinizi de paylaşırsınız sonra da sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız.
isimsiz19 cansu_dgn Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana bana hepimize Allah’ın izniyle❤️🫶
zlemceylan Zarifokur folik için doktora gitmenize gerek yok yazamıyorlarmış dün gittim daha eğer gebelik için düşünüyorsanız eczaneden 400 mg lık bir folik asit alabilirsiniz 🌸
Zarifokur zlemceylan ya öylemi bilmiyordum . Evet gebelik düşünüyorum . Benim değerlerim de düşük kollarım kalmıyor sanki
cansu_dgn Minnosaannee yok adet bittikten sonra başlanıyor saraçoğlu videosunda üstüne basa basa söylemiş
0127ryhn cansu_dgn bildiğim kadarıyla soğan kürüne adetlitken başlanıyor yinede arastirim bende bugün adet oldum yarın hayıt oyuna baslicam inşallah faydasini görürüz
cansureis cansu_dgn Canım ben 1.5 yıl gebe kalamadım. Kuyruk sokumu ve sırta hacemat yaptırdım 1 kere hemen o ay kimyasal yaşadım sonra bir adet gördüm ve şuan hamileyim 🥹 Hazır adetin bitmeye yakın etrafında varsa denemediysen bir dene zarar gelmez🎈