Zeynepkrkytlli Kızlar kısıtlı param var birini almak istiyorum sizce hangisi Bebeğim 2aylik hangisi daha iyi oyalar veya hangisinde kendi kendine uyuma ihtimali var
yokusbebek Zeynepkrkytlli Oyun halısı daha uzun süreli kullanım için uygun bence. Ama kucağını o kadar uzun kullanamazsınız gibi.
Zhrbjts Zeynepkrkytlli 2.el uygulamadan 2side birinde yuz üstü kasları kuvetlenir digerindede sırt ustu kendini zıplatarak biyun vs kasları dilap vs gibi uygulamalardan temizini vulabilirisniz ikisininde bence
Sevcan62 Zeynepkrkytlli oyun halısı bence hem uzun süre kullanır hemde oyun halısı daha kullanışlı ana kucağında sıkılabilir ama oyun halısında oyuncaklarla oynayınca sıkılmaz
Rumay Zeynepkrkytlli bence Manuel ana kucagi hem uyuturken de kullanılıyor güzel oluyor.(elektronik olanlar kısa süre kullanılıyor ama Manuel daha uzun)bazi ana kucaklarinin oyuncaklari oluyor oyun halisindaki gibi
Zeynepkrkytlli Zhrbjts baktım ama sifirlariyka aralarında pek fark yok o yüzden almışken sıfırını alicam
BekarAnne19 Zeynepkrkytlli ben otomatik aldım e bebekten ismi bagi dastana ana kucağı ama kızım hiç sevmedi bence oyun halısı alın daha kullanışlı ama muzikli olanları alın
zeynosileannis Zeynepkrkytlli Küçükken ikisinde de uyuyakalabilir büyüyünce zaten ikisinde de uyumaz kolay kolay daha uzun ömürlü olması açısından güzel bir oyun halısı alın bence
Zhrbjts Zeynepkrkytlli gayaet guzel 200tl oyun halilari Pierce cardeninde 1500tlye ana kucagi var temizler ustelik kargo bedava tabi sizin standatlariniz veya isteginize uyan ne bilmiyorilum ama oyun halilarinin piyanolulari 800tlden basliyor sifirda ikinci elide 400 tl felan gardrops ve dolaba tekrar bakın derim
Zeynepkrkytlli Zhrbjts ben bwktim ama aşağı yukarı aynı fiyatti Oyun halısı alırsam piyanolu istiyorum bu arada belki düz halılar daha ucuzdur
Zhrbjts Cemre44 yeni dogandan itibaren oluyor o manul veye elwktrikliler cunku yatar pozisyona gelebiliyorlar
Zhrbjts Zeynepkrkytlli evet piyanolular pahali ama onun icin vaktiniz varsa temu internet sitesini onerebilirim 560tlyede yanlis hatirlamiyorsam hepsi burada da vardi diger kalanlari cok pahali cunku
Zeynepkrkytlli Zhrbjts ordan da baktım ama temu çok ünlendi fiyatlar çok pahalandi Trendyolda oyun halısı 551e var oyun halısı alırsam onu alicam ama ana kucaklari bin den asagi yok sanırım Sizin bildiğiniz varsa link atar misini