Ayazayaz Benimki sezeryan bayram gününe denk geliyor henüz doktoruma sormadım tatile gidecekmisiniz napıcaz vs die inşallah biraz ertelebiliriz ama hiç takmıyorum sağlıkla doğuralım da 🙏
Zehramom Ayazayaz aslında benimde eşim öğretmen oda tatille yanımızda olur ama yinede bilmiyorum doktor beni endişelendiriyor 🤣
AlyaSu Zehramom Aynen aynen harçlıkları toplasın 😊 uzun bir yol var ama çok heyecanlıyım ve sadece ben değil bu duyguyu yaşayan bütün anne adayları böyledir Rabbim kaderlerini güzel eylesin miniklerin 😊
Ayazayaz Zehramom ay 😂😂 ilk çocukta öyle oluyor 2. De pek oralı olmuyorsun Yok zaman geçsin falan die 😂😂😂 benimki 2. Başıma gelecekleri bildiğimden dolayı tadını çıkarma taraftarıyım ama bi hastalıklar peşimi bıraksa 🤷🏼♀️
Zehramom Betyy ben şuan çalıştıgım şehirdeyim insa bu ay sonu memlekete gidecegiz izinde doğumu memleketimde yapmak istiyorum doktorla görüşmediğim için bu tedirginlik 🤦🏻♀️
Betyy Zehramom doktorunla konus ona endişeni sor cnm gelirmisiniz de. Benimde tahmini doğum tarihim 6-7 haziran ben doktoruma sordum gecede arasan gelirim dedi. Ama benim doktorum özel hastahane doktoru değil tabi. Sormanı tavsiye ederim
Zehramom Ayazayaz hamile kaldım kalalı bi türlü bi tarafım düzelse bi tarafım düzelmedi🤣🤣 ben doğmasından yanayım hep
Ayazayaz Zehramom hiç sorma bende bi kurtulamadım 2 hafta önce nezle olmuştum şimdide ağır grip geçiriyorum 😔
Baharimmmm Zehramom valla olmadim simdi kesin olurum eminim o vakt cok rahattim simdi cok pimprikliyim