dileknisa Merhabalar 9haftalik hamileyim zofer aldım dayanamadım ilk gebeliğin de 13.hafta da kullanmıştım müthiş iyi gelmişti ama şuan haftasi küçük sorun olur mu? Böyle küçük haftalar da kullanan oldu mu
Satisati dileknisa bende kullandım çok kötüydümm, doktor sürekli kullanma zofer c planı demişti ama ben bir problem yaşamadım
Ferda88 Haftadan 20. Haftaya kadar kullandım bir sıkıntı görünmüyor çok şükür inşallah kısa sürede bulantıları nız geçer
Ferda88 dileknisa tüm olarak kahvaltıdan sonra tok olarak içiyordum 5. Ayıma girdiğimde yarıma düşürüp bıraktım sonra bulantılar geçti çok şükür
dileknisa Satisati erken hafta da kullanmak bebek te yarın damak dudak sıkıntılarına yol açıyormuş Allah korusun
Bh05 Bende kullandım 12. Haftadan 16. Haftaya kadar hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür bana iyi geldi sonra kusma bulantı birti
Bh05 dileknisa doktorum yemek yemeden 40 dk önce aç içmemi söylemişti aynı zamanda iştah açıcı özelliği de varmış siz de doktorunuz mutlaka danışın
dileknisa Bh05 tamam teşekkür ederim benim haftam biraz küçük olduğu için tereddüt ediyorum 3 aydan sonra kullanım öneriliyor bulantı için