YesimAykut fairytale_ ben 15 16 da pıt pıt şeklinde günde 3 4 kez hissettim, şuan 18.hafta yerinde durmuyor miniğim 😂 habire tekmeliyor bi karnımın üstü bi ortası bi yanı her yeri tekmeliyor yaramaz
sacmalamakizim fairytale_ Bende aynen öyle canım ufak atıyor dıştan görünmüyor, 😃 seninde bel ağrın falan çok oluyor mu canım, benim bu sabah sanki regl olacakmışım gibi ağrım vardı karnımın altına da vuruyordu.
Zehra1058 fairytale_ bana geçen hafta erkek dendi. Ama yine de bir umut 12 ağustosta u bekliyorum. İnşallah o gördüğüm kordon bağı dır 😄 kız olmasını çok istiyordum. Ama değilse de hayırlısı artık. Sağ salim kavusalim da 😇
fairytale_ Zehra1058 hakkınızda hayırlısı olsun insAllahh😍gönlünüzce olsun sağlıkla alın kucağınıza 🥰
Rabiamina haftada sanki icerden 3 4 kere hafif bir yumruk darbesi aldım ama o haftalarda bu çok mümkün değil gibi. Şimdi 17. haftadayim sol tarafımda bazen bağırsak hareketinden biraz farklı bir oynama oluyor galiba bebek hareket ediyor. İlk hamileliğim ve ben ne olduğunu çözemiyorum 🥰
fairytale_ Rabiamina bende aynı sekil aslinda hareket ediyor ama ilk gebeliğim oldugu icin anliyamiyorumm😃🥹🥰
sacmalamakizim fairytale_ Benim’de öyle ya ilk kızımda belime çok baskı yapıyordu, o da öyle sanırım. 😄
Rabiamina fairytale_ benim de hep sol taraftan ağrı vuruyor. Çocuk devamlı orada galiba doktora da sormayı unutuyorum