eills Kızlar folik dışında 3 aydan sonra hangi vitaminleri verdi doktorlarınız. Ben şuan magosit(magnezyum), regnesis max(multivit), devit3 200.000ıu/10mg( d vitamini) kullanıyorum. 🙏🏻🦋
Dimple7 Birminik1 ayrica d vitamini kullaniyor musunuz? Kacinci haftadasiniz? Ben 14 haftadayim, folik asiti biraktim sadece decavit kullaniyorum. Kasilmam yok magnezyumu da vermedi
dem34 Ben şu an 11 haftalığım doktora gidince 12+6 oluyor bana o zaman mı başlayacak 3 aylık gebelik tam olarak kaç haftalık oluyor ?
eills dem34 dem34 12+ 6= 13. Hafta demek yani 3. Ayı doldurmuş oluyorsun muhtemelen foliği bıraktıtıt gerekli gördüğü ilaçları verir
Yeldabanu eills vitamin ilacı olarak ocean mummy aldım femara kan ilacı bide magnezyum ama onuda ocean alıcam
beautifulgirl Yeldabanu ocean extramag mi canım magnezyum bende ocean mummy alacağım ikisini Bir aldırayim
dika eills d vitamin olarak Desiferol kullanıyorum Çinko magnezyum olarak da Magnezinc kullanıyorum Demir için de Vegaferon Fort kullanıyorum Aranızda kullanan var mı bunlardan