tgc_kiz6 Kizlar Salı günü sezeryan doğumum var fakat benim göğüs ucum hiç yok uzun zamandır düşünüyorum bunu bebek nasıl emecek acaba bir tek benim mi böyle düşünmekten kendimi alikoyamiyorum ben gibi olan var mı aranızda
Eboz tgc_kiz6 korkma bendede hiç yoktu bebek tuttu ama kuru koymamaya çalış çatlamasn ucu benimki çatladı doktora gittim kremle duzelttik
TKumsall tgc_kiz6 benimde hiç yoktu bebek emdikce açılıyor ama bi göğüs açıcı da alabilirsin eczaneden emzirmeden önce onunla çekiyorsun ucu biraz geliyor bebek emmeye başlayınca o boyutta kalıyor saten
1_papatya TKumsall birşey sormak istiyorum benim de göğüs ucum pek yok birde doğumdan önce başlamak gerekiyor diye duydum göğüs ucu kremi ne ne kadar doğru doğruysa ne zaman başlamalıyım sizce
TKumsall 1_papatya açıkçası ben başlamamıştım ama ilk anneliğimdi yanlış emzirme şekli yara yapabiliyor lansinoh kremleri emzirirken çıkarmaya gerek olmuyor onlardan kullanabilirsin hemen geçiyor acısı yara olursa da iki güne geçiriyor her emzirme sonrasi yeniden surebilirsin
littlemiddle Göğüs ucunu çıkaran aparatlar var veya şırınga ile hemşireler de yapıyor destek isteyebilirsiniz. Her ihtimale karşı silikon göğüs ucu yanınızda olsun.