Miniksusamtanesininannesi Kızlar merhaba, olumlu olumsuz tüm deneyimlerinize ihtiyacım var. 7 haftalık gebeyim. Dün doktor muayenemde kesemin yeterli büyümediğini gördük (14mm) Bebek ve kalp atışı da gözlemlenmedi. Doktor progestan ilaç verdi. Bir hafta kullan gel dedi olumlu konuşmadı çok açıkcası. Ben de kanama ya da ağrı gibi hiç bir şikayet olmadı şimdiye kadar, ayrıca mormal ultrasonla bakıldı, vajinal değil. Ben de 5 gün sonrasına iki farklı doktordan randevu aldım. Benzer durumu yaşayıp olumluya dönüşen annelerimiz oldu mu ? Olumlu da olsa olumsuz da olsa düşüncelerini paylaşabilirsiniz ben kendimi her şeye hazırladım..
Gizem_miros Miniksusamtanesininannesi canim seni uzmek istemem ama bu haftada kese bebekde gorulur ben bebegi 6+3 de gordum 7+2 gidip kalp atsiini duydum
Septik34 O haftalarda benim hiçbişey gözükmemişti erken oluyor çünkü ne kese ne bebek ama ben devlette baktırmıştım makinadan demişti doktor beta hcg niz kaç çıktı en son 10bin olunca gözükmesi gerekirmiş
Miniksusamtanesininannesi Septik34 işin garip tarafı doktor benden kan testi istemedi ben de o anın üzüntüsüyle istemedim, yarın burda gidip kan testi yaptıracağım. Yaşadığım yerde Birkan testi yaptırma şansım var zaten hastane için farklı ile gidiyorum
Derin-toprak Sıkıntı etme benim 6. Haftada kanamam olmuştu acile gittim devlet hastanesine 1 gece yatırdı ve akşam da sabahta ultrason baktı ve göremedi bebeği kese boş dedi üstelik vajinal ultrasonda baktı ve göremedi nasıl bakıyorlar bilmiyorum ama birkaç gün sonra kendi doktoruma gittiğinde kalp atışını da bebeği de gördük çok şükür 🙏inşaallah seninde öyle olur üzme kendini pozitif düşün
Miniksusamtanesininannesi Derin-toprak Allahım inşallah Hayırlısıyla benim de böyle bir mucizem gerçekleşir 🙏🏻
Miniksusamtanesininannesi Gizem_miros hakkımda hayırlısı olsun inşallah beklemek ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden. Perşembe günü belli olacak her şey Allah’ın izniyle
Bulutlu Benim 7 haftalıktı devlet hastanesinde keseyi göremedi yatışını yapalım dış gebelik büyük ihtimalle, tüpünü kaydedebilirsin dediler. Hemen çıkıp akşamında başka bi devlet hastanesine gittik. Onlar muayenede telaş yapma yolk sacı oluşmuş biz keseyi de görüyoruz zAten yolk kesesi varsa bebekte vardır dediler. Benim rahmin biraz arkaya dönükmüş ondan görememişler ilkin. Sabırlı ol inşallah bi sorun olmaz 🤗