minnosbirkiz Selam kızlar, sabahtan doktora gittim enfeksiyonum vardı (tek belirtisi akıntı başka bişey yoktu), ilaç değişikliği istemiştim, bana bu ilacı yazdı, içinden 2 tane çıkıyor, 3 günde 1 kullanacaksın dedi, aranızda kullanıpta fayda gören var mı acaba?
Elif5361 minnosbirkiz Dün doktorum bana da enzofen diye bi fitil verdi akıntım çok oluyordu yeşil ve kokulu muayene ettikten sonra mantar olmadığını ve gebeliğe bağlı olarak geliştiğini söyledi fitili kullandım akıntım daha da çok oldu temizliyor sanırsam biraz da ağrı yaptı bende ama çok kötü bu enfeksiyon
Gg9098 3 gün önce ilk fitili kullandım 2 gün iyiydi ama fazla akıntı yapıyor en başta kaşıntım yine aynı derecede bı faydası olmadı sanırım ama size olur belki
minnosbirkiz Gg9098 benim hiç kaşıntı yanma problemim yok, sadece akıntı sorunum var, umarım iyi gelir, bu enfeksiyon idrarda baskı felanda yapıyor, en çok o rahatsız ediyor ya 😵💫
Hamileanne minnosbirkiz bende fayda etmedi malesef arayıp başka ilaç yazmasını isticem bende kaşıntıda var 🥴
minnosbirkiz Hamileanne üüff hamileliktede enfeksiyon hiç çekilmiyor ya, bütün yaşam kalitesini etkiliyor, resmen su gibi akıntı geliyor, bide idrar yollarınıda etkiliyor bu enfeksiyon, sürekli idrara sıkışık hissediyorum kendimi, idrar kültürüm temiz geldiği halde böyle, 22 haftalığım ama bu haftada bebek bu kadar sıkıştırmaz diye düşünüyorum
Hamileanne minnosbirkiz evet bende sancıda yapıyor erken doğumu tetikliyor bide lanet bişey yapıştı mı daha kurtulamıyosun
Ebruyi minnosbirkiz benimde su gibi akıntım oluyor idrar yolu enfeksiyonu dedi lökosit 33 cıktı vajinal bakılmadı acaba onada mı bakılması gerekir bilemedim
Hamileanne minnosbirkiz inşallah. Doktor tekrar ilaç yazdı bugün umarım onlar şifa olur. Sizede çok geçmiş olsun 🙏🏻
minnosbirkiz Ebruyi bakılsa iyi olurdu aslında direk ikisi birden tedavi edilirdi, benim idrar kültürüm temiz geldiği için bakıldı, ortada sebep yokken kendimi idrara sıkışık hissediyordum, devlette ki hoca fitil yazdı pekte bi işe yaramadı, bugün takipli olduğum hastaneye yeniden ilaç yazdırdım bu konu başlığında ki ilacı yazdı, umarım iyi gelir 😕
minnosbirkiz Birisi00 şikayetiniz neydi acaba kullanırken, belki çok ilerlemiş bi enfeksiyonsa ondan iyi gelmemiş olabilir mi diye düşündümde ☺️ bende sadece akıntı şikayeti var, başkada bi belirtisi olmadığı için umutluyum geçirir diye
Ebruyi minnosbirkiz insallah ıyı olur dualarım senınle bende su enfeksıyondan kısa zamanda kurtulmak ıstıyorum guzel sonuclar alalım
Merve-dmr minnosbirkiz merhaba bendede aynı problem var vajinal kültürümde Klebsiella pneumoniae üredi diyor ben serklaj oldum ondan sonra çıktı enfeksiyon sadece akıntım var sarı başka şikayetim yok sizin kullandığınız fitili verdi birde Mixovul verdi ilk bunu kullanıp sonra diğerine geçicem ama benim gecen sene bu zamanda 22 haftalık kaybım oldu enfeksiyondan erken doğum yaptım tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum umarım ilaçlar işe yarar 🥺
Ssdg Merve-dmr merhaba bende 18 haftalık gebeyim bendede bu bakteriden çıktı çok korkuyorum bir zararı olur mu acaba 🥹 hastane virüsü diyorlar hastanede falan da kalmadım sadece hastanede tubalete gitmiştim oradan mı bulaştı acaba diyorum sürekli 🥹😢 siz tedavi gördünüz mü