Serappppmom Hamile olduğumu yeni öğrendim cildim için retinol arbutin ve çay ağacı yağı kullanmıştım bebeğe olumsuz etkisi olmuş mudur😔
Razismom Serappppmom daha çok küçüktür, bişey olmaz.. Ama bundan sonra dikkat ederseniz… 🥰 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sedadvc Serappppmom sadece retinol tehlikeli orda. Diğerlerinde sorun yok. Ama küçük oldugu için bir şey olmamıştır. ☺️
sltn2686 Serappppmom bi sıkıntı olacağını sanmıyorum çay ağcı yağında zaten sıkıntı yok ki diye biliyorum ama
ikicocukannesi__ Serappppmom Hamile iken röntgen emar ve lazere girmistim söktürücü ilaç da icmistim adetim düzensiz olduğu için anlamamstm şükür bir sıkıntımız yok dert etmeyin.
Serappppmom Razismom Evet bugünden sonra kullanmayacağım.inşallah birşey olmamıştır inanılmaz üzgünüm çok teşekkür ederim
Nigar_A ikicocukannesi__ siz bütün tuşlara basmışsınlz benim gibi🤣 ben de bilmeden 2kez arveles, diş röntkeni, kanal tedavisi (iyneli) flan oldum
Pinar58eslem Serappppmom merhaba bende gebeligimi bilmeden retinollu acnelyae krem kullandim 4+3 e kadar bir sorun oldu mu acaba bebeğiniz nasil
Serappppmom Pinar58eslem merhaba geç gördüm kusura bakmayın.bebeğim sağlıklı bir şekilde geldi dünyaya şükürler olsun🙏🏻sizde de bir sorun olmaz inşallah