birtriptanesi merhaba gebe değilim çocuğum var bi rahatsızlığı var uygulamayı sırf bu konuda bana yardımcı olabilecek biri olur mı diye yeniden indirdim. Aranızda tecrübeli anneler vardır. Çocuğum 3 yaşında alerjik bi yapıya sahip ama hapşuruk şeklinde vs. değil cildi çok hassas. Doğduğundan beri sivrisineklerle savaşıyoruz. Ne yaptıysak ne sürdüysek bi türlü engel olamıyoruz sinekler bize uğramadan sadece oğlumu ısırıyor ve ısırdığı yer su topluyor şişiyor sıcak yağ sıçramış da yanmış gibi sanki. Morarıyor ve sonra iz kalıyor. Yüzünü ısırınca da tüm yüzü şişiyor sanki arı sokmuş gibi. Çocuğumu doğduğundan beri hiç yarasız beresiz göremedim. O kadar içim yanıyor ki. Camlarımızda sineklik olmasına evi ilaçlamamıza rağmen sivrisinek gelip yine buluyor çocuğu. Evde kedimiz var buna istinaden alerji testine götürdük sadece polene çıktı zaten kedimizle pek haşır neşir değil. Çocuğum bir ara da uyuz kapmıştı köyde kalıyoruz yazın orda kapmış 6 ayda zorla geçirdik zaten 4 ay boyunca egzama zannettik doktorlar sağolsun! Yanlış teşhis koymuşlar bi sürü ilaç kortizonlu kremler saçma sapan tedaviler. Ventolinli hava tedavisi verdiren doktor bile oldu uyuz için?!! Sonra ünlü bi profesöre götürdük uyuz olmuş dedi. Tedavi oldu geçti ama izleri kaldı. Sinek için de bir sürü doktora götürdük bazısı normaldir bebektir hassastır dedi kimisi sineğe alerjisi var diyip alerji şurubu yazdı ama fayda etmiyor. Kışın bile çocuğa bi şey oluyor gece normal yatıyor sabah bakıyoruz heryeri şişmiş kaşımış kan içinde uyanıyor. Hocaya bile sorduk büyü nazar falan mı var diye ama yok. Sinek için sinkov tarzı şeyleri kullanamıyorum ikimizin de bronşiti var kokusu çok öksürtüyor. Doğal yağlar lavanta nane falan %20 falan anca yarıyor. Ya o kadar kafaya takıyorum ki çocuğun normal temiz yüzlü hali yok hep yara içinde. Yüzü bi şişiyor tüm suratı değişiyor natırdamın kamburundaki adam gibi bi tuhaf oluyor yüzü valla hamile kadın gece görse düşük tehlikesi yaşar derler ya öyle oluyor halbuki oğlum çok yakışıklı ama bi türlü düzelmiyor dışarıdaki insanların bakışları soruları bunlardan daral geldi bunları geçtim aştım artık ama benim içim yanıyor çocuğum yaramazlık yapınca asla hayır diyemiyorum o tipini görünce ağlayasım geliyor kendi çocuğuma acıyorum resmen ya sürekli kaşınması geceleri acıyor acıyor diye uyanması. Lütfen bana bir çözüm önerin bildiğiniz bir şey varsa söyleyin. 😭😭😭 buraya kadar okuduysanız Allah razı olsun.
piiremsesinannesiii birtriptanesi çok üzüldüm bilgim yok üstte kalsın çok geçmiş olsun inşallah şifasını bulur tez vakitte
birtriptanesi ygulafer viksin içinde nane yağı var o yüzden gelmiyormuş nane yağı biberiye yağı lavanta yağı bunlara gelmezmiş böcek sinek falan ama yalan yani yine de sokuyor çocuğumu😭
birtriptanesi umrumdadegil Şehrimdeki en ünlülerine götürdüm ama onlar da diğer doktorlardan farklı bir şey söylemediler sivrisinel alerjisi diyorlar. 😢
umrumdadegil birtriptanesi kuzucuğum benim kıyamam ya kötü olmuş gerçekten ilk defa gördüm sivrisineğin böyle yaptığını gerçekten çok ilginç 😕 sivrisinek lavanta yağına gelmiyorlar dene bi istersen sulandırıp bi sprey şişesiyle sık. Bir de fesleğen al ona da gelmiyorlar