Minnaksever [silindi] 30 yaşındayım 4 yaşında bi kızım var 12 haftalık hamileyim ikinci kızıma.bence yeter ben imalathaneyi kapatcam eşim 3 istiyor ama zaten onu da sayarsak 3 çocuk olacak 😁
Gzde4507 29 yaşındayım yeni hamileyim(ilk). tek çocuk düşünüyoruz. Aynı eğitimi aynı sevgiyi vermek tüm çocuklara zor bu yüzden tek çocuk. Hayırlısı olsun tabi .
12betul Ahmerrr aynen özellik olarak olarak çok iyiler tabi hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah.. benim evde herkes yönetmeyi seviyor 😅 eşim aslan ben başak büyük kız yay küçük kız kova en son oğlak şampiyonalar ligi 😂😂😂
Ahmerrr 12betul benim eşimde aslan ben başak oğlum koç birde oglak eklenecek bizimde oyle yaa Allah kolaylik versin😁😁
3prenses1prens [silindi] 1992 doğumluyum 2014 lü kızım 2020 li kızım 2022 li oğlum 2024 lü bir kızım daha var
3prenses1prens Kontes001 şu an için yaşları yakın ve küçük oldukları için yorucu biraz da yıpratıcı ama inşallah büyüyünce iyi olacak
Birkatibe AdaEcem kreş yaşında getirme. Benim ilki 3 e geçti küçüğü 1 e geçti. Hep istediğim de zaten ikincisi 1. Sınıfın zor zamanlarını atlatana kadardi öyle de olacak Allah in izniyle. 1. Sinif çok zor çünkü. O dönemleri atlat önce
AdaEcem Birkatibe birinci sınıfı atlattktan sonra 40 yaşıni geçiyorum. Zaten 35 yaşından sonra gebelik riskli oluyor. Bunu düşününce erkenden yapmak daha doğru
Aerithma [silindi] 32 yaşındayım. 46 günlük bir oğlum var. Başka çocuk düşünmüyorum ama belli olmaz o yüzden asla yapmam demiyorum. Oğlumu da planlamamıştık korunurken oldu o yüzden asla asla demiyorum. 🙂