Gerbuce benzer bir durum yaşadım geçen sene deprem sonrası. Sancı cekerek normal doğum yaptıgım icin rahim ağzı problemi cıkmadı, nitekim ikinci gebeliğimde de kısalma olmadı. Enfeksiyon değerlerim yüksekti bir türlü düşmüyordu ona bağlıyoruz. Fakat bu gebeliğimde de kasılmalar yaşıyorum, yani o da olmayabilir bilemiyorum. Sadece size birkaç tavsiye verebilirim. Öncelikle kendinizi biraz toparlayınca 40 gün bitince ve adet gördükten sonra korunmaya başlayın. Arkasından da bir rahim filmi cektirebilirsiniz ben öyle yapmıstım rahimde bir problem olup olmadığını görmek için. Sonra da bir sonraki gebelik için kendime oldukca zaman tanıdım, hem vücudum için hem psikolojik. Zaten doktorum da 6 ay beklemenin faydalı olacağını söylemişti. Diğer gebeliğimde iki ayrı perinatoloji uzmanıyla devam ettim hep farklı görüşler aldım. Bu sekilde ilerledik. Kendinizi üzmeyin diyemiyorum cünkü evlat acısı cok zor biliyorum, o hep içinizde sizinle kalıcak. Dışarıdan söylenenlere kulak asmayın, acınızı yaşayın. Sabırlar diliyorum. 🤲🏻