zgeDenizKaramanAtmaca merhaba kızlar, bir kızım var ismi Asya. şimdi 2. bebeğime hamileyim henüz cinsiyet belli değil ama kız ve erkek isim önerilerinizi bekliyorumm :)
Ebrucar zgeDenizKaramanAtmaca bence kız olursa Maysa erkek olursa Atlas, Barlas, Aybars uyumlu olur. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
zgeDenizKaramanAtmaca Ebrucar maysa ismi çok güzelmiş anlamı ne acaba hiç duymamıştım bakayım :) teşekkür ederimmm :)
Gamzeeadnx Ebrucar hayret maysa ismini önerini gördüm ilk defa kızımın ismi maysa şimdi oğlum olacak ama isim bulamadım 20 haftalık🥲😂
Ebrucar zgeDenizKaramanAtmaca ince zarif anlamına geliyormuş ben de bakmamıştım ama isim olarak çok beğeniyorum. Biz herkese Umay diye duyurduk değiştiremiyorum artık ama baştan bu kadar Umay isminin artacağını bilsem Maysa derdim 😂
zgeDenizKaramanAtmaca Sinem-78 ben de inci ve parla ismini çok seviyorum ama soyadımız atmaca eşim dalga geçerler parlatmaca inci atmaca diye diyor kararsızımmmm 😌
Selda_66 Sinem-78 erken öğrenince değişme olmuyor dimi bende 21++deyim 19 da öğrenmiştim kız olduğunu
hasretsahinn zgeDenizKaramanAtmaca belkide doğru söylüyor bende öyle düşünmüştüm sonrası geldi aklıma okulda falan dalga gecerler çünkü zamanında da bizede öyle yapıyorlardı 😊
Rabia97 zgeDenizKaramanAtmaca atlas veya aslan düşünüyorum bende ama ilk oğlum Ege Atlas ağır basıyor başka hiç bir isim içime sinmiyor 😀 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
BebekHrcn zgeDenizKaramanAtmaca 14 yaşında kızım Azra Eda 5 yaşında oğlum Bilgehan Zeyd doğacak oğlumda Barlas Ateş olacak ☺
h_ulsy94 BebekHrcn cocuklara ateş volkan kivilcim alev gibi isimler koyulamamali diye duymuştum canim
Caglaaa37 Kızlar alparslan ın yanına ne yakısr sizce ama soy isim de uzun ……oğlu ile bitiyo tavsiye verir misiniz
Ebrucar Caglaaa37 Caglaaa37 Alparslan zaten iki isim aslında daha yanına isim koymak çok uzatmak gibi olmaz mi? Soyadı da uzunmuş yine de siz bilirsiniz bence iki isim zorluktan başka birşey değil her anlamda 🙂
Suppermomyy Caglaaa37 soyisimde uzunsa ikinci ada ne gerek var ama Alparslan Han ….oğlu :))) ya da Şah Alparslan …oğlu
Elif0309 zgeDenizKaramanAtmaca Kız:1-Melina 2-mira 3-asel lina 4-Eliz Erkek:1Atlas 2-batın Yekta 3-yaman zeyd 4-karan 5-emir Bende hamişim oğlum olacak bu isimlerden birini koyacağım sanırım umarım işinize yarar 😁
zgeDenizKaramanAtmaca Elif0309 ben aslında Deniz koymak istiyorum erkek olursa benm adım 2. Adım Deniz. eşime diyorum senin soyadını benm de adımı taşısın çocuk :) hayrlısı olsun canım benm sağlıkla gelsin inşallah oğluşun :)