Kardelenlinam Kızlar yarın Görümcelerim akşam çayına gelecekler sizce ikram ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum?
Alparslanmom__ Kardelenlinam kuru tuzlu pasta yapablirsnz kurabiye tarzı yada pasta gider yada ekler falan alın disrdan çeşit olsun
bahadircocugum Kardelenlinam akşam yemeğinden sonra olacağı için ben olsam tatlı birseyler isterdim. 🤤
Alparslanmom__ Kardelenlinam bemm var 125 Gr margarin Yarım çay bardağından biraz az sıvı yağ 1tk tuz 1yk şeker 1yumurta beyazı (sarısı üstüne) 1cay kaşığı kabartma tozu alabildiğince un Kulak memesi kıvamında olacak Şekil ver üstüne susam çörek otu fırına köy ustu kızarıncaya kadar Afiyet olsun 😊
kahvesever__ Kardelenlinam Poğaça Hazır yufkadan börek Şehriye salatası Yaprak sarması Kurabiye Hazır baklava
Beblj Başka isinminyok.. bisküvi koy. Biz zamanında yaptikta ne oldu.sanki bı değerimiz War. 😏 Gün gelir kötü olursun. Hicc kendini yorma bence 😏
Rabia97 Kardelenlinam hazır börek alıp kızartalirsiniz yanına hazır kurabiye bide tatlı oldu mu mis 😀 yanına da kendinizi yormadan patates salatası veya makarna salatası yaparsınız ben genelde öyle yapıyorum 😀