Skck Kızlar yıkama talimatlarını söküyorum ama öyle bi dikmişler ki ip sökücüyle söküyorum kökten ama kumaş da açılıyor bu sefer makasla kessem dibi kalır nasıl yaptınjz
Alparslanmom__ Skck bndede öyle olmuştu birkaç tanesi yırtıldı biraz etiketini sokunce makas ile kesmeme rağmen sonra derinden kesmeye kafaf verdim
nununundunyasi Skck Şöyle bi aparat var bende dikiş/etiket sökme aparatı diye aratırsanız ya da yakınlarda tuhafiye tarzı yerler varsa bunlarla sökmek çok pratik oluyor hiç bir kıyafete zarar gelmiyor bununla yapınca
Rabiul Skck e bebekten aldıklarımı makasla kesiyorum dibinde kalan etiketi de elimle çekiyorum yırtılma olmadı şıp diye çıkıyor
nununundunyasi Skck kıyafetten kaynaklı olabilir mi çünkü yıllardır kullanıyorum hiç öyle bi şey yaşamadım bunun olayı zaten kıyafetin sökülmeden etiketin çıkması :)
Skck nununundunyasi evet özellikle aldım ya dipten kesiyorum ya kıyafetten anlamadım yanlış dikişi mi kesiyorum acaba
nununundunyasi Skck çok dipten değil de dikişin başladığı yere aparatın keskin yerini getirin etiketide azıcık gerin zaten kendiliğinden açılıyor dikiş mantığıyla bu şekilde yapıyosanız kıyafetten olabilir ya :(