Beheheh 68pembemavi01 bende giremiyorum internette sorun var diye düşünmüştüm ama her yere giriyor insta dışında
Deletedmom_110 68pembemavi01 dün gece 12 den beridir giremiyorum normalde bir saat içinde düzelirdi çöktüğünde bu farklı bişey
Deletedmom_110 Şimdi baktım Google den BTK açıklama yapmış bu birkaç gün önce öldürülen bir lideri insanlar paylaşıyor diye kısıtlama yapılıp paylaşımlar kaldırılmıştı şimdi de komple kapatmışlar yani sadece Türkiye ile ilgili bir durum
Deletedmom_110 MorKelebek54 yas ilan edilmesiyle alakası var mı bilemiyorum ama Filistin paylaşımları öldürülen liderle alakalı paylaşımları kısıtladıkları için yapmışlar bir düğmeye basarak nasıl hayatımızla oynuyorlar ya onlara bağlıyız şaka gibi
Deletedmom_110 MorKelebek54 Dün gece 12 gibi oldu ve ben o kadar çok korktum ki kesin bir olay oldu veya olacak dedim Türkiye ile alakalı
MorKelebek54 Deletedmom_110 kiz ben 1 bucuga kadar instsgramda gezdim ne olduysa ben uyuduktan sonra olmus🙄 canlari skiliyo heralde ayrida o ulke baskani hakkinda dogru duzgun haber dahi gormedim belki benim kesfetimde cikmadi onu bilemem
Deletedmom_110 MorKelebek54 12 gibi gitt bendede..storylerde paylaşıyorlar benim takipçiler ful hepside günde 83377373 kez paylaşıyor Filistin ve o öldürülen adamı.kaç kere kaldırıldı yeniden paylaştılar en sonunda komple kapatmışlar işte Filistin’e destek veren bir ülke olduğumuz için demek ki yine ucu bize dokundu Allah kahretmesin
nur-can621 68pembemavi01 eşim modem bozuldu galiba diyordu normal interneti açtım yine yok meğer erişim engeli gelmiş VPN ile giriyorum
Deletedmom_110 nur-can621 ay keşke olsada bende girsem instasız hayat çok kötü 😂😂birde hastane çıkışı sipariş edecektim kaldı inşallah düzelir bir an önce