Gokyuzum_571 fpkprensesim ya Allah büyük 🥰 doktorlar kalanazsin diye konuşuyor insanların sinirini alt üst ediyor bak Allah’a çok büyük 🥰 sağ salim kucağıniza almak nasip olur inşallah 🤲🏻
Kir_papatyasi fpkprensesim Bence bu sene erkek senesi ikizlerime hamileyim birinin erkek olduğunu öğrendik diğerini iki hafta sonra öğreneceğiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah ❤️
fpkprensesim Kir_papatyasi yaa çok kız senesi diyen de var görümcem hamile kız arkadaşım yeni doğum yaptı kız çevremde bende çok erkek duymadım 🤷🏼♀️
Kir_papatyasi fpkprensesim Benimde etrafımda kız olanlar var ama erkek daha çok erkek senesine istisnalar ile bir iki çiçek yerleşmiş olabilir 😊
sacmalamakizim fpkprensesim Hoşgeldiniz hayırlı olsun yeni bebişiniz 😊 benimde bu ayın 20’sinde 3 yaşına girecek kızım var, 2. Kızıma hamileyim 18+4 haftalık, bizimki planlıydı sürpriz olmadı. 😄
fpkprensesim sacmalamakizim ya Allah bağışlasın bebeişinizde sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah 🥰 biz daha düşünmüyorduk yalan yok dalga geçerdim nasıl süpriz oluyor bu hamilelikler diye de gerçekten oluyormuş ben bunu anladım 😂
sacmalamakizim fpkprensesim Büyük lokma ye büyük konuşma diye boşuna dememişler, 😄 hayırlı olsun size de sağlıkla gelsin inşallah, 😊 ilki kız mı kaç yaşında. 😊
CiciAnnis fpkprensesim bende 2 sene önce burdayım 😀 benimde son adet tarihine göre 5 haftalık ama 4 haftalık bence