Mervesevim12 Kızlar haftaya doğum yapacağım. Sezeryandan çıkınca elbise tarzı mı giymek rahat oluyor yoksa alt üst takım mı?Hiç elbise götürmesem olur mu?
themom95 Mervesevim12 ya ben kesinlikle elbiseyle rahat ettim ertesi günde pijama takımı giymistim ama ilk giyindigimde sadece elbise rahat ettirdi beni bide lohusa külotu giydim altına normal ic çamaşırı hic giymedim çünkü vücudumu azıcık bile sıkan seyler beni çok rahatsız etmisti ama ertesi gün hiç bir sorun kalmıyor
themom95 Mervesevim12 hemde giyinmesini daha kolay oluyor çünkü ilk an giyinmek biraz zor hemşireler elbiseyi hemen geçiriyor mis
Okyanusolmak Mervesevim12 elbise şeklinde gecelik götürdüm. Kanamaydi sondaydi vs elbise ilk gün iyi oluyor. Sonra duruma göre bakarsınız. Ben bı elbiseli gecelik iki normal pijama goturucem ikinci dogumumda da.
Dunyam28 Mervesevim12 kesinlikle elbise emin olun. Alt üst o dikişlerle kalk giy falan çok zor. Ben iki tane gecelik götürdüm çıkarken de elbise giymistim çok rahat
dorukabioluyor Bence de elbise ben kış diye normal pijama almıştım sadece sonda olduğu için başta altımı değil sadece üstümü giydirdiler. Yürümeye kaldırmadan altımı giydirip yürüttü annemler. Elbise olsaydı indirir kalkardım. Bu sefer elbise de alıcam ilk gün için.
Evhamlikurabiyeanne Sonda cikana kadar elbise cok iyi sonda ciktiktan sonra yürümeye başlıyorsun zaten ilk yürüyüste de elbise daha rahat dikise değen bir sey olmadigi ocin
surprizbebe Mervesevim12 bence elbise. Ben güzel bir pijamalı takım almıştım bi de hamilelikte de kullandığım dizaltı elbise şeklinde bi tane vardı.iyi ki de onu yanıma almışım dedim sezaryen olunca direk onu giydim.
Nilbebek27 Mervesevim12 alt üst takım üst düğmeli olursa daha mantıklı çünkü emzirme denemesi yapıyorlar elbise ile zor olabilir ama pijamanın düğmelerini açarak emzirebililirsin
RumeysaRumi Önü dügmeli gecelik almıştım. İlk gün onu giydim çokta rahat ettim. Yürürken pijama giyme derdj olmadi ilk gün. Emzirirken de rahat oluyor üstte dügmeleri oldu için. Tavsiyem ilk gün gecelik 2. Gün pijama
Aybukeb Kesinlikle elbise elbise kadar rahat edilen birsey yok onu düğmeli kolu kısa elbise serum.icin
gamzelanda Bacaklardaki uyuşukluk geçene kadar, sonda da çıkana kadar elbise. Ama sonra pijamayla daha rahat etmiştim ben. En iyisi ikisinden de götürmek 2şer tane :)