birmeleginannesi_ Sevqii00 hiç korkma canım inan hemen bitiyo sen olcak mı nasıl olcak derken bı anda bitiveriyo ben ameliyathaneye giderken korkudan ağlıyordum girdim ordakiler konuşmaya başladı soru sorarken nolduginu anlamadan bitiverdi zaten 🥹
birmeleginannesi_ Flale rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallah bebeğim evladini dualarkm seninle 🥰🥹
birmeleginannesi_ Nhrr çok sağol canım benim Allah razı olsun hep birlikte biseyler yaşıyoruz geçiriyoruz rabbim bu serüveni en kolay şekilde atlatmayı nasip etsin hepimize 🥹🥰
SuEmbal birmeleginannesi_ inşallah bende doğum hikayem diye post açarım 6 haftalık hamileyim bende hayırlı olsun canım 🥰
Alparslanmom__ SuEmbal Allah öğünleri göstersin size insllah sağlıkla hayrlısi ile zaman su gibi geçiyor emin olun😊🙏🌸
birmeleginannesi_ SuEmbal rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğim geçmez diyoruz da çok çabuk geçiyor bu günler 🥰
Alparslanmom__ birmeleginannesi_ son ana kadar belli olmuyor doğumu bebislerimiz belirliyor sağlıklı hayrlı bir şekilde kucağımıza alirz insllah 🙏🐣🌸
Flale Glchan_34 amin inscallah valla güzel bi hıkaye yazamıcsm cok zor geciyor sabah 10′dan beri düzenli sancılarım var haylan doğum olmadı en azından sağ slaim kucağıma alırım inscallah🥺
Flale Glchan_34 amin tek temmennim o rabbim geciktirdi güzelleştirdi sağ salim doğsunda bu saatlerde biticek elbet🙏🏻
Flale birmeleginannesi_ hayr canım normalde pazartesi suni ile alacaklardı sabah kendi sancılarım geldi kendi sancılaeımla cekıyorum