birmeleginannesi_ Öncelikle belirtmek isterim ki her doğum kendine özgü 🥹
Benimki biraz sancılıydı🥹 bunu belirterek başlamak istedim kimse etkilenmesin lütfen sonu çok çok pozitif 😍
Ve burda olan bu zamana kadar her konuda destek çıkan merak edip yazan soran herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız burası aile gibi oldu bana🥹
Benim 9 aylık serüvenim bitti şükürler olsun 🙈 gelelim doğum hikayeme 🙉
Salı günü 39+1 ile hastaneye gittim planlı normal doğum istediğim için ve son ay stres yapıp şeker çıktığı için bende riske atmayalım planlı normal doğum yapalım suni ile dedik doktorumla..
Salı günü gittik neyse herşey çok güzel heycanli dogumhanedeki sancı odaları var yatakhane gibi her odada normal doğumu bekleyen kadınlar var eşler zaten giremiyo eşim disardaydi bir kadın sadece istiyolar annem ve kaynanam değişmeli geldi. Neyse ilk anlar çok iyiydi fitil verdiler alttan açılma içinmiş.. ilk 5 saatte etki etmeye başlar dediler bana ben başladım hemen etki etsin diye yürüyüş çömelme o bu bende tık yok 🙉 5 saat 10 saat geçti açılma yok.. sabaha karşı bebeğin ritmik hareketleri biraz duzensizlesti oksijen verdiler bana düzeldi neyse sabah 11 oldu yani tam fitil alalı 24 saat açılma yanlizca 2 cm di.. beklenilenin çok altında yani.. suni başlatalım dedi doktorum ilk başlattık baslatir baslatmaz bebeğim suniyi kaldıramadı nabzı düştü anında oksijenle normale dondurduler tabi ben deli gibi sancı cekiyorum.. sonra sezeryan düşünmeye başladım çünkü ilk bebeğimi kaybettigim için kalbi durduğu için aklım direk o güne gitti.. neyse doktorum ikinci kez deneyelim bakalım bu seferde kaldirmazsa sezeryana döneriz dedi (doktorum normal odaklı olduğu için son kez denemek istedi) ama yine aynı tablo ben delirdim tabi ağladım falan anında sezeryana aldılar..
Ve işte o güzel an😍😍
Anında işlemlerim oldu 10 dk içinde ameliyathanedeydim 10 kişi başımda beni sakinleştirdi konuştu sezeryandan korktuğum ne varsa o an sordum ve hepsi çok güzel şekilde açıklayıp beni rahatlattı.. sonra doktorum geldi ben hazırdım tabi o an hemen başladılar 2 dk geçti doktorum hazır mısın başlıyoruz dedi peki dedim megersem başlamış bebeğimi çıkartmış bile bana gösterdi 😍🙈 Allahım o an o kadar güzeldi ki ben yaşanılan 24 saati zaten o saniye unutmuştum 😍 oğlum o kadar güzeldi ki kokusu cennet gibi 😍 sonra onu goturduler benim dikiş bitti odaya götürdüler sonra oğlum da geldi.. o gece hepimiz ona fokuslandik🙈 bakmaya doyamadık.. sabahına da taburcu olup bugün eve geldik 😍
Yani diyeceğim o ki “çektiğim cefanin canı sağolsun şu sefanin güzelliğine bak” 🫀🙈
Kimse etkilenmesin ama tabiki herkes benim gibi olacak değil benim oğlum inatciymis normal istemedi suniye tepki gösterdi o kadar😍 inşallah hepinizin su gibi doğumu güzel olur bir çırpıda kurtulursunuz hepinize dua ettim 🙈
Benim hamilelik maratonum bitti artık annelik maratonu online 🤭🙈
Sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz 🥹