ayaarenn Herkese merhabalar ıslak mendil arayışındaydım uzun zamandır ilk bebeğim olacak ve pek bir bilgimde yok molfix izotonik sulu mendil aldım kullanan anneler var mı ya da başka iyi bir önerisi olan
myavocado ayaarenn Molfix de çok duyuyorum, ben baby turco yenidoğan aldım çok memnundu kullanan arkadaşlarım onu deneyeceğim
gktgmom ayaarenn ben hem bebek bezi hem alt açma pedi hemde ıslak mendilde molfix tercih ettim umarım memnun kalırız ama ilk aylar bebek temizleme pamuğu almıştım çoklu onu kullanacağım ıslak mendil önerilmiyor
tugcesakzci ayaarenn baby turco doğadan kullanıyorun. Memnunum. İçeriği de temiz. Instagram’da mühendisinoğlu var temiz içerik ürünler paylaşıyor takibe alın derim bu süreçte işinize yarar. İlk aylarda pamuk kullanın ama ciltleri çok hassas oluyor
buseyusuf27 ayaarenn temiz içerikli ıstyosan muhendısınoğlunu takp et bn ondan bkp aldım hep slepyy organık kullnyorm
NM_mom Canım gayet iyi seçim yapmışsın ben baby turco, pure baby, sleepy, molfix izotonik sulu ıslak mendil denedim şu 21 ay içinde. Baby turco ve pure baby memnun kalmadım çok ince geldi. Sleepy ve molfixten devam👍🏻🧚🏻♀️