Plakkafa_ Bts Bizde Beren Gökçe koymayı düşünüyoruz ama hala emin olamadım ben eşim Gökçe ben Beren istiyorum ama eminde degilim tek isim koyacak olsamda Kesinlikle Beren koyardım
Bts Plakkafa_ aslında oğlumda var adı Göktuğ bi ara uyumlu olsun diğer Gökçe koyalım dedik ama cok sık konuştuk diye sanırım isimden az soğur gibi oldum ☺️ O yüzden kararsız kaldım Beren ismi de cok hoşuma gidiyor aslında
Suey Plakkafa_ yaa aynı bizim gibi ben beren istiyorum eşim gökçe istiyor bir arkadaşımda kız bebek bekliyor oda aynı eşi gökçe istiyor bu adamlar neden gökçe ismine bu kadar sıcak bakıyor 😂
Plakkafa_ Bts isim koymak dogurmaktan daha zor galiba ya yarın 33 hafta olcaz hala isme karar veremedik bende öyle Gökçe den soğudum biraz eşimde Beren koymak istemiyor bakalım ne olacak güzel kızımızın ismi 🤣
Edaerva Bts efla akıllı bilge demek. Ben isimlerin çocuklsrı etkilediğine inanırım. Efla diye bir çocuk tanıyorum davranışları konuşması yaşının çok üstünde bayılıyorum resmen
Cigdm725 Bts akraba da inci ismi olmasaydı inci koyardım yazdığın isimlerin hepsi var akrabaların çocuklarının isminde bende seçmiştim o isimler i ama bir tane yeter aynı isim 😇
Cigdm725 Plakkafa_ ayça - mine - eliz - Elisa bizim sülalede var bunlar koymam sen tercih edebilirsin😊
Plakkafa_ Cigdm725 ay yok ya bende sap sadece dup duru bi isim istiyorum hem yormasim hem kulağa hoş gelsin o yüzden aşırı zorlanıyorum bu konuda sonradan isimden soğuma gibi bi durumum da var benim 🤣
Plakkafa_ Bts erkek olsa hiç koyamazdim ben kız yine iyi 🤣🤣 Ilgın benim hoşuma gidiyor bide ama eşim bunuda sevmiyor
Bts Plakkafa_ bi ara aden ismi cok cok hoşuma gitti tamam bu olacak dedik sonra bi kızdan irite oldum suan ondan da soğudum sanki 😀😀
Cigdm725 Plakkafa_ ılgın diye isim mi varmış hiç duymadım ama ne diyecem bizim konyanin ılgın ilçesi var aklıma o geldi
Plakkafa_ Bts bende. Böyleyim işte Gökçe hoşuma gidiyordu geçen arkadaşım ben yengemden dolayı sevmiyorum o ismi dedi o kadını bende tanıdığım için aklıma geldi ve soğudum 🤣🤣