Ftmnr765 eveett ben yaşadım. İlk gebeliğimde 8. Haftada acil yoğun bı kanama yaşadım acile gittiğimde bebeğin dusecegini söylediler sonra kendi doktoruma gittim pregestan başlattı bebek tutunmak isterse tutunur demişti ama benim kanamam devam etti progestani sabah öğle akşam kullandım fitil olarak. Hem içerde sizin gibi hem dışarda kanamam hiç bitmedi kimi zaman kese etrafı kan goluydu kese bile görünmüyordu kandan kimi zaman o kanama azaldı ama hiç yok olmadı tüm hamileliğimi böyle geçirdim. 34. Haftanın sonunda doğum yaptım kızım şuan 3,5 yaşında ve çok sağlıklı bin şükür 😍 Allah’ın izniyle sizinkine de bişey olmaz ilacı kullanın. Yatağa sırt üstü uzanın bacaklarınızı dizlerinizden bükün açın. Sonra fitili yavasca vajinaya yerleştirip itebildiginiz kadar ileri itin yarım saat ayagi kalkmayın. Daha sonra günlük hayatınıza donebilirsiniz. İlacı kullandıktan sonra fazlalıklar idrarla yada akıntı yoluyla dışarı çıkıyor gün içinde bunun için günlük ped kullanabilirsiniz yani yanlış yaptım koyamadim diye düşünmeyin mutlaka ilacın fazlalığı dışarı çıkacaktır. Allah şifa versin inşallah en önemlisi stres yapmayın Allah ol derse olur kanama olsun bişey olmaz bebek sağlıkliysa tutunur hiç bişey etkilemez 😍☺️