Semen Yenianne92 ben daha önce ektopik yanı dış gebelik geçirdim dedim ki böyle bi durum var kese göremedim bakmak istiyorum dedim ayrıca benim sabah beri çok karnım agriyodu onu söyledim
Yenianne92 Semen anladim.ben de randevu almistim kac gun var sabrim tukendi acile gitsem bakarlar mi diye dusundum o yuzden sordum.ama sonunda yarin gidiyorum insallah guzel ve saglikli haberler alirim
Semen Yenianne92 amin amin insallahhh çok baska birşey canim Allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza Almayı nasip etsin
Eylul0212 Yenianne92 alttan bir cisim ile rahminize girip o şekilde bakıyorlar hiç merak etmeyin canınız acimiyor. Ama garipsedigim şey evlisiniz hiç alttan muayene olmadiniz mi
Yenianne92 Eylul0212 hayir gitmedim cekindim hep. Bir rahatsizligimda olmadi olmayinca surekli erteledim
Kereminannesihtc Hyrydnc42 bende persembeyi bekliyorum ama kalp atisi icin sanirim erken daha. Bi umit gidecegim bakalim
Semen Kereminannesihtc bana da haftaya gel dedi kalp atışı icin Pazartesi bi gideyim kontroller başlasın en azından ben sürekli farklı doktora gidiyorum suan içim rahat etmiyor sabitlemem lazim kendimi
Happymums Merhaba kızlar . Bende adet tarıhıme göre 6+5 ama 6 haftalıkken gittik kalp atışımı duyamadık . Başka bır doktora gittim 4 haftalık ultrasona göre daha dedı ve ovulasyon günüme göre hesapladı . Ona göre gerçekten 5 haftalık oldu dün . Neye göre hesaplıdasın karar vercez gerçekten kafam allak bullak . Cuma günü çağırdılar tekrar kalp atsını duyarmıyız ki ?
Eylul0212 Yenianne92 ama rahatsızlığınız olmasa da muayene olun çünkü biz kadınlar yılda en az iki defa muayene olmalıyız . Allah korusun bir sürü hastalık var