Retjza Hayır. 30. Haftada her şeyiniz hazır, yıkanmış, kullanılır vaziyette olur ve çantanız da hazır olursa çok rahat edersiniz. Ben öyle yaptım, çok rahattım.
gktgmom kardelen54 durumunuz müsaitse hiç erken değil bence inanın 30. Haftadan sonra insanın yürüyecek hali bile kalmıyor en iyisi erkenden her şeyi tamamlamak bir de aldıklarınızı yıkayıp ütüleceksiniz yerleştireceksiniz bunları yapmak benim günlerimi almıştı her şeyi 32. Haftada hallettim kafam rahat doğumu bekliyoruz şu an
Mikrofon0 kardelen54 aciliyet olanları alın koyun kenara şimdi hastane çantasını ve kendi acil ihtiyaçları alın hazır dursun sonra ay ay alırsınız sıkıntıya girip strese sokmayın kendinizi de eşinizi de ☺️
Eceninanne kardelen54 bence erken . Ben acıl sezeryan oldum 31 de bebegım kuveze girdi. O sırada herseyı hallettim. Erken dogsada fırsat oluyor ya. Bence 25 . Hafta baslanmalı 35 kadar biter genel hazırlık.
Cagla-2434 Bebek ilk dogdugunda giyeceği iki takım hazırda varsa sizin içinde bir pijama gerisi Allah korusun acil durumda her koşulda halledilir. Biz biraz hamileliğin heyecani ile hızlanmaya eksik kalmamaya çalışıyoruz herkes maddi durumuna göre hareket etmeli bence biz en başından aylık alabilecek kadar aldık eşimi darlamamaya çalıştım çünkü maddi olarak düşünülmesi gereken malesef artık çok şey var. şuan 36+ dayım düşünsem hala eksik bulurum 😂
Zelihapekr kardelen54 ilk çocuksa masrafı daha çok oluyo haklısınız. Biz sadece beşik almıştık ilk çocukta. Eşimin bekarlık dolabı vardı eşyalarını da ona koymuştuk. Şimdi ikinci geliyo kızım da büyüdü oda yaptırıcaz ikisine de. Şartlar dahilinde hareket ediyoruz eşlerimize de zor tek başlarına ev geçindiriyolar. Ben de şimdi evden çalışıyorum durumu düzelttik çok şükür o yüzden şimdi yapıcaz eksik kalanları.
gzm_42 kardelen54 ilk oglumdayken 8 aylıkken başlamıştım alışverişimi 35 haftalıkken de çantamı hazirlamistim şimdi tekrardan hamileyim 26+4 haftalığız dün yaptım alışverişimi bı kaç eksiğim de var ama onları da alıp hemen yıkayıp ütüleme işleme geçeceğim benimkiler ikiz olduğu için nolur nolmaZ diyerektn erken hazirliycam bu sefer çantamı