Glchan_34 @Smyy3496 4 gün neden beklediniz ki hastaneye gitmenizi öneririm serum takarlar en azından su kaybı yaşarsınız en kısa zamanda hastaneye gidin bence
mco Smyy3496 bende ishal oldum ama 4 gün çok uzun üstelik yoğun diyorsun ishal tehlikelidir vücut susuz kalırsa öldürür (Allah korusun) o yüzden bence hemen bi acile git
mco Smyy3496 sadece ishali kesecek şeylerden yiyin muz, haşlanmış patates, havuç suyu, kahve, yoğurt bunlardan bol bol tüketin bir de bol su ve sade maden normalde 7 gün sürebilir ishal ama 7 günü geçmesin. Olmadı uzman hekime başvurun ishal bu şakaya gelmez
Smyy3496 mco çok teşekkür ederim söylediklerinizin bi kısmını yapmıştım ama yapmadıklarım da vardı, onları deneyeyim bugün
Glchan_34 @Smyy3496 hiç normal bişey değil ama dört gün uzun bir süre gerçekten demediler mi neyden olmuş diye
Smyy3496 Glchan_34 üç kere acile gittim, içtiğim suya yordular. Kendi doktorum da Reflor kullanmamı önerdi. Bugün biraz daha iyiyim çok şükür ama 4 gün beni perişan etti gerçekten
Rojdaakk Valla bende 5 gündür aynı durumdayım ilaç almamak için direndim baktım çözüm yok acile gittim gebelikte kullanılabilir bı antibiyotik ve serum verdi ins geçer benimki sudan oldu bütün site sakinleri etkilendi çünkü sende dikkat et günde 3 den fazla ise tuvelet durumun git başka bı çaresini bulsun doktor hazır su tuket ayrıca sebze meyvelerinde gerekirse hazır suyla yika
Smyy3496 Rojdaakk bana da doktor içtiğin sudan olmuştur dedi, hemen hazır suya geçtim. Şuan memlekette olduğum için yayladan su içmek zorunda kalmıştım sanırım o etkiledi. Sizlere de acil şifalar dilerim 🌸
Smyy3496 Rojdaakk doktor bana Reflor önerdi, probiyotik zaten isterseniz siz de doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz
Rojdaakk Smyy3496 Doktora gittim gebeler için olan antibiyotik ve serum verildi iyiyim şuan teşekkürler hemen kesti
_Minik_ Smyy3496 kefir, iyice kaynamış pirinçle yoğurt ye. Serum taktlra bilirsin, doktoruna sorarak reflor içe bilirsin açken. Salgın var sanırım dikkat et
Glchan_34 @Smyy3496 bende bir süre önce ishal oldum ama benimki ilaç yan etkisiydi üç tane serum yedim de kendime geldim başka türlü geçmedi çünkü siz dikkat edin kendinize