Dmtrkt Kızlar bir tek ben mi silik çizgiyi görüyorum, sizlerde görüyor musunuz? Abartıyor muyum acaba ? [https://mutluresim.com/images/2024/08/02/zxLShZ.jpeg]
Ebuses Dmtrkt görünüyor canım bende ilk gebeliğimi böyle öğrenmiştim çok yeni sanırım bu yüzden böyle değerlerin kanda düşük çıkabilir o çok stresli oluyor bence birkaç gün bekleyip öyle kan ver 🥰 bu arada belirtilerin var mı
Dmtrkt Ebaki evet adetim yaklaşık 10 gün gecikti kan vermeye korkuyorum hayal kırıklığına uğramamak için
Dmtrkt Ebaki artımed markası, prodoctor da var ondan mı yapsam, yoksa eşim nöbetçiyken kan vermeye mi gitsem bilemedim
Dmtrkt Ebuses sağ kasık ağrısı var 3 gündür 5-6 gün önce hafif kahverengi ve ardından peçeteyle sildiğimde pembemsi bir kan geldi( regl olcam sandım ama olmadım) başka da bir belirti yok, göğüs ağrısı falan hiç bir şey yok
Ebaki Dmtrkt artı Med çok güvenilir değil cnm elinde olan testi yap bnce ama belirtilerine göre hamilesin hadi inşallah ya 🤲
CerenBeydes Dmtrkt şu durumda kanda çıkmaz yada çok düşük çıkar erken gebelik varsa onunla yapıp at o kesin sonuç ☺️
mrskorkut Dmtrkt predictor en güvenilir testtir canım benim onu yap büyük ihtimalle 10 gün gecikmeyle böyle çıktıysa geç döllenme olmuştur ama benim önerim predictor yapman önce o kesin sonuç veriyor
Elifsari12345 Benim de böyleydi kan vermiştim 36 çıkmıştı :) kan verin hemenn beklemeyin ben de gece hastaneye gitmiştim 😂