momofmychildren Kızlar 15 dakikada bir sancım var düzenli şekilde nst ye gittim çıktım eve gönderdiler iki kez çekildi ikincide az çıktığı için eve git dediler akşam 5 buçuktan beri düzenli şekilde sancım oluyor ve gerçekten canımı yakıyor açılmam yok suyum gelmedi nişanım yok sizce doğum ne zaman olur sabaha kadar böyle nasıl dayancam bilmiyorum 39+2 olduk
Hazaldicle momofmychildren açılma yoksa bu şekilde zorlar sancı açılmaya sebep olur sabaha kadar bu şekilde olursa büyük ihtimalle açılma da yapar
ireemmtn29 momofmychildren canım benim geçen her saniyeni sıcak suyun altında geçir sana daha fazla faydası olacak açılmanı desteklicek başka bir şey yok en güçlüsü o
Elosunannesi momofmychildren benimde suan sizinle ayni 39+2 oldu bu gece rabbim yardimciniz olsun bi nefesde kurtarsin insallah bol bol duşa girin çök kalk harekti filan yapin bende hayirlisiyla bi sancı bekliyorum insallah bebeklerimiz bizi yormadan çabucak gelirler
28Fatos28 momofmychildren Allah yardımcın olsun tek nefeste doğur inşallah ama yatma uyuma zaten mutlaka egzersiz yap merdiven iner çıkar gibi pilates yap iyi gelecektir 🙏🧿
momofmychildren Hazaldicle ayy çok fenayım sancı girdikçe çok kötü oluyorum daha da şiddetlenecek mi bu 🥹 Korkmaya başladım doğumdan 🥹
momofmychildren Hazaldicle açılmam yoktu sabaha kadar olur mu acaba ve ben nasıl dayancam bilmiyorum ne iyi gelir
Rabissannee momofmychildren yürümeye zorla biraz canim derin nefes egzersizleri, squat sanci geldikçe nefes al rahatlamaya çalış ki güzel acilman olsun sağlıcakla doğur inşallah Allah kolaylık versin
Cerenyagmur Plates topuyla egzersiz, bel masajı gibi şeyler öneriliyor genel olarak gördüğüm kadarıyla, merdiven inmek ve ördek yürüyüşü gibi şeylerde açılmayı kolaylaştırıyor diye bahsediyorlar hep belki deneyebilirsiniz
Kirmizibalikgolde momofmychildren canım hastaneye git bence açılman vardır büyük ihtimalle fazla olabilir açıklık
momofmychildren Rabissannee ay deniyorum ama zorlanıyorum ilk doğumum bu zamana kadar endişem yoktu şimdi korkmaya başladım 🥹
momofmychildren Kirmizibalikgolde hastaneden 10 gibi geldik açılmam yoktu sancin sıklasirsa gel diyip gönderdiler nst de sancım vardı sonra tekrar çekildi azalınca eve gönderdiler ama geldigimden beri devam ediyor Açıklık olsa ben hisseder miyim anlaşılır mı
Rabissannee momofmychildren hemen şu an senin yerinde olmayı o kadar istiyorum ki beklemekten bi hal oldum şükret bebisine kavuştuğu anı hayal et çünkü çok az kaldii
34Kubra momofmychildren hissedemezsin canım ama sancı aralıkların daha da sıklaştıysa git bekleme . Özellikle 5 dk bir ise doğum başlamıştır
Kirmizibalikgolde momofmychildren sanmıyorum hissedeceğini canım ama yanlış yönlendirmeyim iki tane sezeryan doğum yaptım normal doğum hakkında sadece düzenli sancı varsa yani 10 15 dk da bir giren açılmada başlıyor diye biliyorum
momofmychildren Rabissannee zaten onu düşünüyorum sağlıkla gelsin kucağıma alayım değer bu sancılara diyorum 🙏🏻
Flale Rabissannee kaç haftalıksınız bende artık sıcaklardan bunaldım yatamıyorum hiçbir sekilde bian önce sağ salim kucağıma almayı istiyorum o kader cok uzadiki rabbim yinede hayırlısını versin inscallah su gibi doğumlarımız olur umarım🙏🏻🌸
momofmychildren 34Kubra belden sancılarım 10 dk arayla düzenli şekilde oluyor ama çok fena halde oluyor
momofmychildren Kirmizibalikgolde inşallah acilma başlamıştır da dayandığm yere kadar gider sonra doğururum 🥹
Flale momofmychildren kasıklarınızdada varmı bu sancı sadece beldemi eğer kasıklarınız ve belinzideki şiddet aynı ise doğum baslamıştır birde bu 15dk 5dk düşmesini bekle öyle git bence hastanede daha cok müdhale ediyorlar birazını evde cek rabbim hayırlı sağ salim doğurmayı nasip etsin su gibi doğumun olur inscallah💙💪🏻