Merhaba bende de çok fazla yumurtlama oluyordu pco deniyor bu duruma minik minik kalıyor yumurtalar ve 20 mm gibi birşey olması gerekiyordu sanırım döllenme olabilmesi için, küçük küçük inci gibi yumurtalar olduğu için de regl ile atılıyor.. İlk gebeliğimde evliliğimin 6.ayında başladim özelde kontrollere klomen diye yumurtlama düzenleyici olgunlaştırıcı bir hap kullandım 7 ay hapla çok güzel olgun yumurtalar oluyordu ama yine olmadı normalde klomen ile çok fazla gebe kalan var kolaylıkla, sonrasında hsg rahim filmi çekti kanalları da açtı doktor sonra yine olmazsa aşılama dedi doktor yıprandığım için bu süreçlerden tedaviyi bıraktım ne olursa olsun dedim 3 ay sonrası hamile kalmıştım, şimdi oğlum 4 buçuk yaşında , şimdi de sadece 1 ay vifolic diye vitaminli bir folik asit kullandım sonraki ay hamile kaldım doktora gitmeden 4 aylığız 🙏🏻 2.de çok fazla korunma olmadı 2 yıldır falan düşünüyoruz ama aşırı da olsun diye dikkat etmedik yumurtlama günlerine falan 🙏🏻 Allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin 🙏🏻🌷 biraz uzun oldu ama detaylı anlattım ilaç isimlerini doktorunuza sorup başlatabilirsiniz belki kolaylı k olur 😊