zynepyldrm16 irembolat ben kullanıyorum . O olmasa ne yapardım bilmiyorum . Daha önce farklı kullandım . Hiç işe yaramadı . Bu ağrılarımı epey azalttı hala ağrım sızım oluyor ama bundan önce çok daha fenaydı 👌
elifozkann irembolat onu kullanmanı tavsiye etmiyorum bende hiçbi işe yaramadı. Ocean extramag kullan
irembolat zynepyldrm16 benimde sancılarım cok oluyor daha hamileligimin basındayım bulantım agrım gün icinde cok oluyor özel ilac oldugu icin doktorum yazamadı ama bu ilacı önerdi
zynepyldrm16 irembolat benimde aynı şekilde . Bu özel bi ilaç devlet karşılamıyor doktorum diğerleri İşe yaramayınca bunu almamı söyledi. Ben çok memnun kaldım inşallah sizde memnun kalırsınız
Balkizannesii8875 zynepyldrm16 kaç haftalık hamilesin acaba benimde ağrılarım oluyo da normal mi diye sorucktm 13 haftaligim bende
irembolat Balkizannesii8875 7+5 e girdik agrılarımız normal yani kisiden kisiye bünyeden bünyeye degisiyor sanırım kimisi hic hissetmiyor kimisind cok agrı oluyor ve bulantılarımda cok benim kahvaltı yapamıyorum hareket edemiyorum bulantıdan ama 2. trimesterden sonra daha hafifliyormus sanırım
surprizbebe irembolat multivitaminin içinde de var diye plus olmayanını kullanıyorum. Magnimore başarılı bi magnezyum bence.