zynepyldrm16 Kardelen120o 34. Hafta bizde. Kasıklarım çok ağrıyor geçmiyor sızlıyo. Neyin nesi anlamadım 😞
Sevcan62 Kardelen120o 36+5 bacım ilerleyen haftalarda daha çok ağrıyacak yalancı sancıdır muhtemelen uzanınca dinlenince geçiyorsa
Minikmercimek_ Kardelen120o 35+3 🐣 son günlerde vajina ya vuran agrı var ne oturabiliyorum ne ayakta dura biliyorum çıkcak gibi oluyor, 😁🥰
Babymom07 Kardelen120o 36. Haftadayım gece mide yanmalarım başladı bu haftaya kadar hiç olmamıştı bir de arabayla artık inanılmaz sarsılmaya başladı karnım az bir yer gitsem bile kötü oluyorum neyse az kaldı diyelim 🥲
Kardelen120o Babymom07 günluk maden suyu tuketiyorum bende yoksa yedigim herşey midemi oyle bi yakiyo ki
ferhpnar Kardelen120o 34+4 belim çok ağrıyor sancı giriyor neden böyle oluyor anlamıyorum sezeryan olacağım 38 de
Babymom07 Kardelen120o yatarken bende içeyim bari maden suyu rahatlatıyor gerçekten bana bir şişe çok fazla geliyor zar zor bitiriyorum çok su içtiğimden
Dilek_04 Kardelen120o tam 35 olduk oğlumun dün gelmeye niyeti vardı durdu çok şükür 🤲🏻 hayatım da hiç bu kadar kokmamıştım 🥲😅
Kardelen120o Dilek_04 bugun bende oyleyim ya heran gelcek gibi hissediyorum Allahtan yarin kontrolum varda anlicaz ne oldugunu 😁😁
Kardelen120o Dilek_04 2 gundür bel agrim sancım var ama duzensiz buyuk bi ihtimal yalanci sancı ama insan yinede tedirgin oluyo 🥰