Melike2535 Kızlar hâlâ regl olmadım olacak gibi de değilim 10 günü geçti varsa çıkar diye düşünüyorum çok dua ediyorum pozitifi göreyim diye lütfen sizde duanızı esirgemeyin üç yıldır bekliyorum insallah bu defa nasip olur 🤲🏻
Sermec27 Melike2535 inşallah vardır ilk kez mı bu kadar gecikme yani ilk kez olduysa olma ihtimali yüksek inşallah bende çok zorluklarla evlat sahibi oldum çok iyi anlıyorum seni 🥰
Melike2535 Sermec27 evet ilk kez gecikiyorum bu kadar pazartesi kan testi negatifti geç döllenme diye umut ediyorum insallah öyledir bakalım ne cikacak
Melike2535 Kkklelp insallah canım sabah olmayacak gibi geliyo inan ki korkuyorum negatif görürüm diye
Melike2535 Aysegulll_37_annelikk ilk önce buraya atıcam üzüntümü bekleyişimi hep buraya yazdım insallah mutluluğumu da paylaşırım ❤️
Yasemince9766 Melike2535 heran doğuma girecek bi anne olarak dualarım Rabbim gönlünden geçeni versin miss kokulu sağlıklı bi evlat nasip etsin canm
Melike2535 Yasemince9766 Amin Allah razı olsun rabbim size de kolay bir doğum nasip etsin sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu insallah 🤲🏻❤️