Kbragns33 21 haftalık hamileyim bacağımda bi kaç yerde morarma var koyu renkte morarma nedeni neden acaba
Htc9876 Kbragns33 benimde aynı bacaklarımda sebepsiz 2-3 morluk var biri geçiyo biri başlıyo ve bacaklarımda ağrı oluyo bazen uyuşma yarına randevu aldım bakalım
Enfal_06 Kbragns33 bacaklarınıza kramp giriyorsa yada uyuşuyorsa o yüzden öyle oluyor benimde öyleydi ilaç kullandım düzeldi
DenizBatus Kbragns33 pıhtılaşma olabilir mutlaka geç kalmadan doktoruna söyle korkutmak istemem ama bende aynısını yaşadım bilemedim ne olduğunu pıhtılaşmadan kaybettim bebeğimi sonradan aklıma geldi bacağımda morarmalar olduğu
Sumruhazal Trombosit degerlerıne baktır canım bende gebelıkte çıktı hem hemotoloji hem kadın doğum takıplıyım kadın doğuma gıttın mı bu şikayetini anlat kan testınde baktır
CerenBeydes Kbragns33 kan sulandırıcı kullanıyorsan o da yapıyor bende de oldu perinatoloji ve hematoloji takip ediyor
Kbragns33 Kan sulandırıcı kullanmıyorum ama daha önce kan pıhtılışmadan dolayı düşük yaptım 2 sene önce pazartesi öğrenicez bakalım