miniksare 32 haftalık oldum günler gittikçe azalıyor her geçen gün içimdeki sıkıntı daha da büyüyor her gece sıkıntıyla zar zor uyuyorum her sabah içimdeki sıkıntıyla uyanıyorum böyle olan var mı 😢
miniksare Nursen21 sanırım doğumdan korkuyorum bilinçaltıma yerleşmiş oramın buramın ağrısının yanında bir de böyle iç sıkıntıları..
Nursen21 miniksare benimde içim sıkılıyor arada ama Doğum korkusu değil bunaldım galiba bu durumda olmaktan Ve yalnızlıktan Ailem yanımda yok buda beni çok üzüyor 😢
miniksare Nursen21 Allah yardımcın olsun yalnızlık çok zor tahmin edebiliyorum hepimizin ayrı ayrı sıkıntıları var işte 😞
Nursen21 miniksare amin inşallah cümlemizin Allah büyüktür inşallah bizlere taşıyamayacağımız yük yüklemez zaten
mercimek1994 31 e giricem bende bu sabah ağlayarak uyandım hem doğum ve en büyük pay yalnızlık hissinden kaynaklı annemi rüyamda gördüm (:vefat etti) Bu ara çok gördüm ve çok da özlüyorum yalnız olmak çok zor gerçekten 😕 gece olsun hiç istemiyorum en azından gündüz zaman geçiyor
miniksare mercimek1994 Allah sabır versin en hassas dönemler yalnızlıkta zor geçer haklısın bol dua et seni duyan bi Rabbin var sığınacak en iyi liman o.. hepimizin yardımcısı olsun..