ElifKayaCanbaz Merhaba arkadaşlar.bisi sorcam tam 14 haftalık hamileyim arada baş ağrılarını olurdu ama bugün aşırı.sabahtan beri geçmedi.damarlarim zonkluyor resmen.kipirdayamiyorum ağrı acıya döndü .😒
napoliten_ ElifKayaCanbaz sende bendensin.Bende 14+1 , baş ağrısı çok mide yanması vs ilaçta içemiyorum deli oluyorum
Seymabal41 ElifKayaCanbaz Bende 14+5 cnm normal die biliyorum bu dönemde baş ağrısını Rabbim acil şifalar versin 😌❤🤰🏻
NaimeYilmaz ElifKayaCanbaz ara ara banada gelıorlar ... Yapcak bıse yok dayanılmıcak gıbıyse doktorunuzdan hafıf agrı kesıcıler ısteyn 🙏
napoliten_ Seymabal41 senin cinsiyet belli mi canım bende 14-1’im bana geçen hafta kıza benziyor dedi,dört gün sonra net bakarız dedi 🙂
Seymabal41 napoliten_ Banada 11 haftalıkken erkeğe benziyo ama net değil dedi Yarın Randevum var Allah’ın izni ile öğrenicez 🤰🏻🙈❤
ElifKayaCanbaz napoliten_ kıza benziyormus benimde ana 16 haftada gidicem kesinleşir .11 haftada baba ense kalin dediler amniyosentez olmalısın dediler.herkes bisryler dedi.cok uzduler çok yordular.doktora gitmek istemiyorum artık .
Akshulya ElifKayaCanbaz benimde öyle oluyodu ya ömrümde böyle baş ağrısı yaşamamışmdır başına bagla tülbenti uyumaya çalış
husniyealtun ElifKayaCanbaz kan dolasimindaki artis sebebiyle gebelikte görülen baş ağrilari normal kabul ediliyor. Ama birde tansiyon artisi sebebiyle olusan bas agrilari var. Evde alet varsa gunde uc dort defa normal haldeyken yani kosturup etmedigin vir vakitlerde tansiyonunu olcmeni tavsiye ederim. Gebelikte tansiyon siniri 13 9 bunun uzeri mutlaka dr a bildirilmek zorunda.